Pomogła: 16 razy Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 716
Wysłany: Sro 31 Sty, 2007 19:01
Nie, zamki srebrne raczej, nie wiem czy mozna inne, ale ja gumki chce miec przezroczyste, bo nie chce miec kolorowych zeby bylo widac, i bedą zmieniac oczywiscie, ale ja chce caly czas przezroczyste. Chyba, ze zmienia mi sie upodobania
Wysłany: Czw 01 Lut, 2007 20:50
Memi napisał/a:
E tam, jak juz masz czy będziesz miała aparat to tak czy siak wszyscy będą wiedzieć. Nie ma sensu się kryć, wręcz przeciwnie.
Nie beda wiedziec wszyscy jesli bede miec taki aparat jak moja kolezanka Gadalam z nia normalnie az pewnego dnia zobaczylam ze ma staly aparat xD Nie wiedzialam o tym
A tak naprawde Ci to będzie przeszkadzać? Bo mnie np. nie przeszkadzałoby, moja koleżanka co dwa miesiące wymienia sobie gumki coraz to inny kolorek, różowy, czerwony, niebieski, zielony... ^...^
Wysłany: Czw 01 Lut, 2007 20:58
Hmm... chyba nie chce zeby bylo widac ze mam aparat. Ale ten caly srebrny jest straszny :/ buuu... jak go widac!
Jedna moja kumpela miala gumki - rozowe serduszka
Heh... : nie łam Się Ja za jakis miesiąc bede miała aparat .. i wiesz.. jeszcze jakiś czas temu panikowałam, ale moja kolezanka ma i jest jej bardzo ładnie.. a wręcz dodaje jej uroku ! nawet odkąd ma aparat ma branie u chłopców i ona mówi ze to w całowaniu tez za bardzo nie przeszkadza wiec nie martw sie... ja juz sie nie moge doczekac kiedy go zaloze
widać go lub nie co to za różnica ważne że będziesz miała proste zęby i później będą na ciebie chłopaki lecieć
[ Dodano: Sob 24 Mar, 2007 18:19 ]
A ja mam zielony (nie stały)aparat na zęby wcześniej mi się nie chciało nosić aparatu ale jak podsłuchałem rozmowę rodziców ...od razu zachciało mi się nosić