joasia1990, ja też najwidoczniej jestem mężczyzną. to dziwne, ale wygląd ma dla mnie pierwszorzędne znaczenie.
To ze zwracasz uwage na wyglad nie swiadczy o tym ze jestes mezczyzna. Po prostu masz nieco inny system wartosci od mojego, inaczej patrzysz na swiat itd.
Moim zdaniem kazdy mezczyzna zwraca uwage na wyglad, co o kobiet to wiekszosc, ale nie wszystkie (np. ja), Podkreslam - jest to moje zdanie, mozecie miec inne wiec sie nie czepiajcie.
_________________ "Bez miłości każde życie jest jedynie udawaniem i mijaniem."
Dla mnie także.
Nie byłabym w stanie być z kimś grubym lub brzydkim.
Z punktu widzenia kontynuacji gatunku, lepiej sobie powziąć ładnego faceta, coby dzieci były ładne i miały większe powodzenie i więcej dzieci ;D
I nie mówcie że to jest egozim lub powieszchowność.
BUAHAHAHAH ]:-< DESTROOOY!.. i tak pewnie nie na długo za pare dni zapomne, że tu byłem XD... zaraz... JAKTO PORęCZA? @_@
joasia1990 to albo jesteś zaprzeczeniem wszelkich praw natury, albo próbujesz oszukiwać sama siebie. To naturalne że ludzie dobierają się w pary z ludźmi, którzy ich w pewien sposób pociągają - również fizycznie.
Moze i tak. Ale w takim razie jak wytlumaczysz to, ze dalam szanse swojemu chlopakowi, mimo, ze nie podobal mi sie fizycznie? Przypominam ze w tym czasie staralo sie o mnie wielu chlopakow, ktorzy bardzo mi sie podobali.
Ale w takim razie jak wytlumaczysz to, ze dalam szanse swojemu chlopakowi, mimo, ze nie podobal mi sie fizycznie? Przypominam ze w tym czasie staralo sie o mnie wielu chlopakow, ktorzy bardzo mi sie podobali.
To nielogiczne. Albo chciałaś być aż tak oryginalna, albo bałaś się, że może kiedy byś straciła tych, którzy Ci się podobają, to bardziej by potem bołało?... nie chcę bawić się w psychologa ;p.
logiczne? podoba ci się kilku chłopaków, wybierasz tego który ci się nie podoba, gdzie tu logika? rozumiem, gdybyś napisała, że jego poznałaś, podobał ci się jego charakter, dobrze się z nim dogadywałaś itd, ale nie podobał ci się tylko fizycznie, ale z tego co napisałaś, wynika, że jest inaczej, czyli co? na siłę z nim byłaś, tak o dla sprawdzenia?
zresztą, nie rozumiem twojego podejścia, coś w stylu tępa 13latka.. "podobało mi się wielu chłopaków", i jeszcze się szczyci, że ją podrywali.. ech
Nasty - no wlasnie podobal mi sie jego charakter, swietnie sie z nim dogadywalam, uwielbialam spedzac z nim czas, w przeciwienstwie do tych, ktorzy mi sie podobali, bo nie odpowiadalo mi ich wnetrze. Moze i byli fajni, ale tylko jako koledzy. To jest nielogiczne?
[ Dodano: Nie 18 Lut, 2007 ]
nasty_girl napisał/a:
"podobało mi się wielu chłopaków", i jeszcze się szczyci, że ją podrywali.. ech
Nie szczyce sie tym. Napisalam to dlatego, zebyscie nie zarzucali mi, ze napewno wybralam tego ktory nie podobal mi sie fizycznie, bo zadnego innego nie bylo, a koniecznie chcialam miec chlopaka.