| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Ogloszenie
Autor Wiadomość
Marcia10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Hate me, my friend...
Aktywista

PostWysłany: Sob 03 Mar, 2007 16:58   Ogloszenie Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Aa co chodzi w tym ogloszeniu?

Uwaga!
Za miesiąc do kupienia maluszki Agamy brodatej.
Zainteresowani mogą dokonać wstępnej rezerwacji. Kontakt na PW i maila.

Wie ktos?

Przeniosłam temat do odpowiedniejszego działu - Nikita.

Numer Gadu-Gadu
6482031
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

PostWysłany: Sob 03 Mar, 2007 17:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ogłoszenie zostały zamieszczone zapewne przez Adminkę.
Jeśli się nie mylę to chodzi o kupno młodych jaszczurek.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
Monik Płeć:Kobieta
Kici kici
Moderator globalny

PostWysłany: Nie 04 Mar, 2007 16:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tak, Bożena odpisała mi na PW i oznajmiła, że właśnie o kupno jaszczurek chodzi.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
4961269
Bożena Płeć:Kobieta
Administrator

PostWysłany: Pon 05 Mar, 2007 15:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nasty_girl napisał/a:
że dzieci mają swoje rozumy

I właśnie jedno takie 'rozumne dziecko' narobiło bałaganu. Zapomniało się biedactwu zamknąć przeglądarkę. Wredny tatuś, który nie umiał uszanować prywatności miał czelność przejrzeć sobie forum, na którym bywało. Po rozmowie 'rozumne dziecko' powiedziało w jaki sposób tam trafiło (i podało o wiele więcej informacji). Rodzic zaczął kompletować sobie informacje (zdjęcia, posty, itp) Poprosił mnie o niektóre adresy IP. Odmówiłam, ale nieco później doszłam do wniosku, że zrobiłam źle. Wszystko przyschło, ale miłe to nie było.Traktowałam osóbki z MG jak zbuntowane dzieciaki, które walczą o łopatkę w piaskownicy. Myliłam się. To ludzie, którzy nie mają za grosz kultury. Strzykają jadem i rzucają się do gardeł nawet sobie nawzajem. Dla mnie to gówniarze, którzy nie liczą się z nikim i z niczym.
"Normalne" forum? Jeszcze nie spotkałam forum gdzie administracja i moderatorzy pozwalają bluzgać do woli. Stworzyli coś wspólnie i zamiast o to zadbać robią z tego bagno.
Dlatego nie życzę sobie rozmów na temat tego forum (ani na forum ani w SB) i rozsyłania linków. Co robicie poza tym forum guzik mnie obchodzi. Macie maile, komunikatory, komórki i za ich pomocą załatwiajcie takie sprawy.
Monik mylisz się. Na forum jestem niemal każdego dnia a czasami 2-3 razy dziennie. Nie zawsze odpisuję na PW. Czemu? Czasami zabraknie czasu a czasami nie mam ochoty na odpisywanie i tyle.
Słupek nie wysilaj się ( prowokacja chybiona) - jesteś za cienki w uszach Razz
Co do tematów o masturbacji, etc masz rację. Byłam przeciwna żeby kategoria ‘Seks’ była na tym forum. Co prawda miały tam być tematy dotyczące seksu ale na pewno nie o tym jak się masturbować. Najwidoczniej moderatorzy nie bardzo umieją sobie poradzić w tej kategorii. Porozmawiam z ToJą. Jeśli wróci na forum to niech sobie decyduje. Jeśli nie wróci to ja się tym zajmę.

Temat czyszczę i zamykam!

Numer Gadu-Gadu
10699695
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi