| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Niewydolność krążenia kończyn dolnych?
Autor Wiadomość
Petite Tigresse Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pon 05 Mar, 2007 19:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

joasia1990 napisał/a:
W Twoim wieku wystarczy 8 godzin snu dziennie, więc spanie przez cały weekend jest bez sensu, powiedziałabym nawet, że to niezdrowe.

W ciągu tygodnia śpię właśnie po 8 godzin i w sobotę jestem już tak senna i wyczerpana, że "padam na ryj". Nie wiem czy takie ma potrzeby mój organizm czy coś nie tak ze mną.

joasia1990 napisał/a:
Jeździć na rowerze. A przede wszystkim, nie obijaj sie na wfie.

Nie obijam się. Może i jestem leniem, ale mimo wszystko staram się, bo zdaję sobie sprawę, że jak nie poćwiczę na WF-ie kiedy mam okazję, to potem napewno nie ruszę tyłka, żeby poćwiczyć samej.

Nie nabijajcie się, ale jeździć na rowerze nie umiem... <chowa głowę w papierową torbę>
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
6885267
joasia1990 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Pon 05 Mar, 2007 19:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Petite Tigresse napisał/a:
W ciągu tygodnia śpię właśnie po 8 godzin i w sobotę jestem już tak senna i wyczerpana, że "padam na ryj". Nie wiem czy takie ma potrzeby mój organizm czy coś nie tak ze mną.

To zapytaj w aptece a cos na poprawę koncentracji, pamięci i krązenia. Raczej nie zadrza się, żeby ktoś musiał spać cały weekend. Pewnie masz niedobór jakiś witamin.

A tak w ogóle, to jeśli śpi się o kilka godzin za długo, to później jesteśmy jeszcze bardziej zmęczeni.

Numer Gadu-Gadu
6476170
Laki Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Trance Addict!
Aktywista

PostWysłany: Pon 05 Mar, 2007 19:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:
A tak w ogóle, to jeśli śpi się o kilka godzin za długo, to później jesteśmy jeszcze bardziej zmęczeni.

Ja zauważyłem, że jak śpię dłużej to też później wstaję : ) Dlatego chodzę późno i wstaję wcześnie dość.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4419134
Nika13 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 05 Mar, 2007 19:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja jak spię więcej niż 8 godzin to jestem niewyspana. Nie wiem czemu. Very Happy
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7057982
Monik Płeć:Kobieta
Kici kici
Moderator globalny

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Pon 05 Mar, 2007 20:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Aj, Laki, się czepiasz, co ona robi, że nie ma czasu, też tak czasem mam, wracam koło trzeciej do domu, zadanie, nauka i trochę odpoczynku, gdzie tu jeszcze czas na sport? ; )

Numer Gadu-Gadu
4961269
ewamarchewa Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Pon 05 Mar, 2007 21:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Heh, a ja czy bym spała do 7, czy do 9 to i tak jestem niewyspana. Potem szkoła, lekcje, kiedy jest już ciemno komputer i lulu. I kiedy tu uprawiać sport?
Do rzeczy: spokojnie, żylaki to nie są. Żylaki to takie "kuleczki" (wiem, określenie super Smile ). A to (jeśli się nie mylę) są tzw. pajączki. Właśnie pajączki są stanem "przedżylakowym", ale na żylaki chyba jesteś za młoda. Na pajączki dość wcześnie, a co dopiero na żylaki. Jeśli byś była przy okazji u lekarza to możesz się zapytać, czy to na pewno to, ale to tak przy okazji, nie ma co panikować, a najlepiej poradź się mamy. Przecież pajączki oprócz wyglądu nie są groźne. Są to malutkie pęknięte naczynka krwionośne. Jeśli się dobrze orientuje są na to jakieś kremy w aptekach, podobno skuteczne, choć osobiście nie używam. To nie powód do zmartwień, nie bój się. Pozdrawiam. Mr. Green

Ostatnio zmieniony przez ewamarchewa dnia Wto 06 Mar, 2007 19:39, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8168309
joasia1990 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Pon 05 Mar, 2007 21:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Monik napisał/a:
wracam koło trzeciej do domu, zadanie, nauka i trochę odpoczynku, gdzie tu jeszcze czas na sport?

oj juz nie przesadzajcie. jeszcze niedawno wyjezdzalam do szkoly o 6, wracalam o 18 i jakos mialam czas na "rozruszanie" miesni :p

Numer Gadu-Gadu
6476170
Czarna Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pon 05 Mar, 2007 21:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja od 7 do 15:00 jestem w szkole. Wracam to zazwyczaj jem obiad, ucze sie, spotykam ze znajomymi, biegam przez 2 godziny, ucze sie, wchodze na kompa i ide spac.

Numer Gadu-Gadu
2551311
Juchu:) Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 05 Mar, 2007 22:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja zazwyczaj w szkole jestem od 7.45 do 15. wracam zjem coś, w tygodniu daje 6h korków, czasem też trzeba zrobić zadanie i się pouczyć zazwyczaj w nocy. A mam czas na spotkania z przyjaciółmi i chodze na treningi 3 albo 2 razy w tygodniu. a w wolnych chwilach jeszcze jeźdze na rowerze w lecie albo coś ćwicze Very Happy
Jak się poruszam to zawsze się lepiej czuje Smile Czasem zastanawiam sie jak mi na to wszystko wystarcza czasu.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
159348
Aktywista
Trance Addict!
Aktywista

PostWysłany: Pon 05 Mar, 2007 23:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Aj, Laki, się czepiasz, co ona robi, że nie ma czasu, też tak czasem mam, wracam koło trzeciej do domu, zadanie, nauka i trochę odpoczynku, gdzie tu jeszcze czas na sport? ; )

To mniej się uczcie, nie wiem, ja postanowiłem, że nauka nie może mi wypełniać życia i mam na wszystko czas, a nauka schodzi na dalni plan..trzeba jakoś przeżyć to życie, a nie ślęczeć nad książkami : )
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4419134
Petite Tigresse Płeć:Kobieta

PostWysłany: Wto 06 Mar, 2007 14:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ale dla niektórych to sens życia Wink
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
6885267
ewamarchewa Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 06 Mar, 2007 14:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Czasami jestem w domu prosto ze szkoły o ok. 18.20, kiedy jest ciemno. Mniej się uczcie? A ja się prawie wcale nie uczę
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8168309
Aktywista
Trance Addict!
Aktywista

PostWysłany: Wto 06 Mar, 2007 18:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wróciłem do domu o 16:30 i jeździłem do teraz na rowerze, z 30KM przejchałem i fajnie czas spędziłem ze znajomymi, i nie jest trudno : )
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4419134
Nika13 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 06 Mar, 2007 21:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Petite Tigresse polecam Ci TAkewondo. To świetny sport i nie wymaga dużo wysiłku. Właśnie wróciłam z zajęć i jestem "jak nowo narodzona". Very Happy
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7057982
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 06 Mar, 2007 21:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Byle jaki sport walki to "świetny sport". Dobry wycisk, wyładowanie emocji, ruch fizyczny = taki właśnie efekt.
Powrót do góry
Strona 2 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu