HA-HA-HA-HA
<stopą o kosz na śmieci>
kocha, nie kocha, czuje, nie czuje, zabujał sie, podoba mu się.....
Szczeniackie stereotypy. Prędzej ona o nim zapomni niż myśli. Z tego co tu czytam to miłość na zabój to to nie jest. A chłopak to infantylny bachor. Miałam już z czymś takim do czynienia. Nie warto sobie głowy zaprzątać takimi idiotyzmami.
Dobra, nie skomentuje dziecinady, nie masz sie [cenzura] kogo czepić?
[cenzura], ja [cenzura], mogłabyś się zająć swoimi postami a nie się przypieprzasz z niewiadomo jakiego powodu.
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Sty 2003 Posty: 632
Wysłany: Wto 06 Mar, 2007 17:09
Memi, zabrakło Ci argumentów, czy Twój słownik jest aż tak ograniczony? A może podnieca Cię przeklinanie, może daje Ci to satysfakcję, może dzięki temu czujesz się dorosła?
Nie chcę dawać Ci ostrzeżenia, ale jeśli mnie do tego zmusisz...
_________________ '...abyś pewnego dnia odkrył, że baśń może się nieco różnić od twoich wyobrażeń.'
Memi ja również Cię otrzegam. Zaczynasz przeginać. Jeszcze jeden post, w którym wyskoczy [cenzura] i jesteś ugotowana. Moja wartość ostrzeżeń = 2. Jedno ostrzeżenie już masz, więc będziesz miała zablokowane pisanie na forum. Twój wybór...