no i zebys wiedzial ze z checia poszlabym do wojska, nie mam nic przeciwko kobietom na wojnie itepe. sorry ale nie kazda kobieta to sucha [cenzura] ktora mysli tylko o swoich wlosach, swoim ciele i liczy na to ze faceci beda jej uslugiwac.
jezeli dla ciebie milosc jest az tak wazna, to niestety jestes poza czasem. jest milosc, milosc sie przepala i nie ma milosci.
a seks to seks. nie zmienia sie.
Ale jednak jeśli spróbujesz się z byle facetem na ręce to nie za bardzo masz szanse, no nie?
Nie znasz się, nie siłowałeś się z moją koleżanką z gimnazjum
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Idiot. Oczywiste jest ze baba do wojska nie pojdzie, przynajmniej nie kazda!!! Pamietajcie, ze jestescie silniejsi od nas. My pewnie wiekszosci rzeczy bysmy nie zrobily co Wy robicie w wojsku...
_________________ Jedna z najglupszych dziewczyn tego swiata....
szczerze mowiac nie wierze w cos takiego jak slaba kobieta, jezeli sama chce w to wierzyc to pewnie bedzie slaba cale zycie.
nie umialabys podniesc broni? nie dalabys rady jezeli chodzi o sprawnosc?
boooze. zal.
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Sro 07 Mar, 2007 08:34
Tremere napisał/a:
My pewnie wiekszosci rzeczy bysmy nie zrobily co Wy robicie w wojsku...
to chyba jednak nie zawsze od płci zależy, w końcu jest wiele kobiet, które są w wojsku, i sobie dobrze radzą, a przy tym jest wielu facetów, którzy mają z tym problem.
My pewnie wiekszosci rzeczy bysmy nie zrobily co Wy robicie w wojsku...
to chyba jednak nie zawsze od płci zależy, w końcu jest wiele kobiet, które są w wojsku, i sobie dobrze radzą, a przy tym jest wielu facetów, którzy mają z tym problem.
nie podpisuj takich idiotyzmow moim nickiem, ktory to juz raz.
ja tego nie pisalam.
Ciekawe rzeczy opowiadacie. W krajach III świata dzieciaki młodsze od was czasem latają z karabinami, a wy uważacie, że dorosła kobieta sobie w wojsku nie poradzi.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Wysłany: Czw 08 Mar, 2007 10:00
Tak samo jak nie każdy mężczyzna - A teraz postaw obok siebie kobietę i mężczyznę podobnej wagi, zobaczymy kto silniejszy. Już nie rób z siebie takiej Pudzianowskiej O_o
We łbach się wam przewraca od tego równouprawnienia.
ja pierdziele ty masz jakies kompleksy.
sorry, ja nie twierdze ze jestem niewiadomo jak silna, ale duuuuza bron bym swobodnie mogla nosic. zreszta co to, dziewczyny nie moga sie bic, nie moga klnac, palic papierosow tylko standardowo cale zycie szukac chlopa, rodzic dzieci i stac przy garach.
skoro baby cale zycie dzwigają dzieci to co, na bron juz sily nie starczy?