Zobaczyć, ktore mają największą popularność. Tak, kazdy ma inny gust ale jak najwięcej głosów ma Discreet to mozliwe ze warto je wypróbować?
Wypełniajcie ankietę i piszcie tu, ok?
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Wto 06 Mar, 2007 16:16
Memi napisał/a:
Rzeczywiście, temat nad wyraz banalny.
Jaki problem pójść do sklepu i kupić sobie wkładki?
A jak kupisz złe za pierwszym razem, to za drugim kupisz dobre, aż tylu rodzajów nie ma.
czy ty, zanim coś kupisz, wydasz pieniądze itd, lub kupisz coś bezużytecznego nie wolałabyś się poradzić? banalne, to jest twoje myślenie.
Wysłany: Wto 06 Mar, 2007 22:46
od fanaberii głupiej dziewczynki też jest sporo ważniejszych, ciekawszych, mądrzejszych etc. rzeczy, a jednak zmuszasz nas do męczenia się twoimi dennymi postami, i wymądrzaniem jaka to ty jesteś inteligentna (co się mija z prawdą)
Rzeczywiście, temat nad wyraz banalny.
Jaki problem pójść do sklepu i kupić sobie wkładki?
A jak kupisz złe za pierwszym razem, to za drugim kupisz dobre, aż tylu rodzajów nie ma.
Banalny? A jednak kupiłam discreet, które miało najwięcej głosów i okazały się bardzo dobre, najlepsze ze wszystkich jakie dotąd kupowałam.
Taka zwyczajna ankieta i się sprawdza ( w moim przypadku)
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 30 Sty 2009 Posty: 550
Wysłany: Nie 01 Lut, 2009 11:35
Sissa11 napisał/a:
Always i Discrit są Ja z always kupiłam normal w fioletowym opakowaniu.
A nie lepiej wkładki zmieniać? A nie nie majtki?
Fajne są Bella Panty Intima Deo - fajnie pachna i sa cieniutkie.
Ja to samo xD
@siex®
_________________ Łap chwile, jakby Świat miał się jutro skończyć!
Kochaj życie <3
Twilight ;*
Wysłany: Nie 01 Lut, 2009 18:56
Ratunku... wkładki nie są po to, żeby zmieniać rzadziej majtki. Majtki mają się nie brudzić, ale nie zmienia faktu, że trzeba je zmieniać regularnie, ma ci być bardziej komfortowo, czysto.. egg