Witam! Mam nadzieję, że po przeczytaniu tego postu zrozumiecie, co się działo przez te kilkanaście miesięcy.
Już nawet nie pamiętam, kiedy odeszłam z forum. Chociaż nie. To było po rozpoznaniu choroby u taty ówczesnej adminki forum - ToJi.
Kiedyś znowu się zarejestrowałam, ale nie spodobało mi się, że zmienił się admin. To forum upadło w moich oczach.
Niedawno przypomniałam sobie o Dzieci Best. Weszłam, i postanowiłam że od nowa się zarejestruję. Przeglądając książkę, którą pisałam z Neną, ToJą, Iśką, Panienką_Wierzbą, Idą, Kicią, Elfką Nenar, Tavion, Pułkownikiem Nikt i jeszcze z kilkoma osobami, zastanowiłam się.
Podjęłam decyzję, że oficjalnie wrócę. Jeśli jest jeszcze ktoś z tych, co byli kiedy ja byłam na tym forum, to pozdrawiam
Wero
_________________ Wróciłam. Ale wiem, że nie będzie tak jak kiedyś.
Cytat:
Witam! Mam nadzieję, że po przeczytaniu tego postu zrozumiecie, co się działo przez te kilkanaście miesięcy.
ze co niby mamy zrozumiec?
poza tym,
bardzo wzruszający post....
Opętana - nie wiesz o co chodzi. Nie było cię tu w 2002 roku, nieprawdaż? Więc dlatego nic nie zrozumiesz.
Poza tym nie obchodzi mnie czy cię ten post wzruszył. To nie jest temat do wzruszania tylko ja się tu tłumaczę z pewnych spraw, o których ty nie wiesz. Więc jeśli nie wiesz - nie odzywaj się.
nasty_girl a ja Cię pamiętam Wiem bo jeszcze długo po tym wchodziłam na forum i po utworzeniu dod. konta - Wero-Trelo pamiętałam kim jesteś
_________________ Wróciłam. Ale wiem, że nie będzie tak jak kiedyś.