Czy Ty wiesz, że istnieje takie cos jak kropka, przecinek, albo znak zapytania?
BTW tematu:
Nie!!!! Różni ludzie róznie uważają na ten temat. To zależy, jak chcesz to możesz ich używać od pierwszej miesiączki - jak sie boisz to nie. Ale nie sądzę żeby to miało jakieś znaczenie.
oj każdt sie boi nienanego to normalne:) ja pierwsze kilka tamponow wywalilam do kosza po nieudanych proobac zalozenia ale z czasem nabiera sie wprawy i teraz bardzo czesto je nosze;)
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 29 Sty 2005 Posty: 1787
Wysłany: Sob 17 Mar, 2007 16:14
Dziwne, ale moja kolezanka ma 13 lat i nosi tampon, jeszcze jej nic nie jest, a nosi juz od dawna. Ja jak juz dostane okres to chyba zoatane przy podpaskach...
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
Dziwne, ale moja kolezanka ma 13 lat i nosi tampon, jeszcze jej nic nie jest, a nosi juz od dawna.
A czemu ma się jej coś stać? Przecież wcale nie musi. Niktóre osoby używają tamponów całe życie (no, prawie całe ) i nigdy nie miały "wpadki" (z TSS na przykład), a inne założą raz i im cos jest. Nie ma reguły.
Zgadzam się z Juchu:). Takie sytuacje, że się urwie sznureczek zdarzają się bardzo rzadko. A jeśli już się zdarzy, to trzeba iść do lekarza. Przecież wiedziała, że ten sznureczek nie "wyszedł", swój rozum ma.