Laki> To nie jest temat, gdzie ktoś prosi o radę i takie tematy nie przedawniają się. Pomijając zawartość merytoryczną posta użytkowniczki, miała pełnie prawo tutaj napisać.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Ja czasami nosze stringi. Na poczatku było mi w nich dosc nie wygodnie ale idzie sie przyzwyczaic, teraz to praktycznie czuje sie w nich tak samo swobodnie. Wiadomo ze takie gatki swietnie wygladaja no i chłopakow to rajcuje przynajmniej niektorych. Chociaz nie powinnas tak ulegac chłopakowi bo co on ma do twojej bielizny to twoja sprawa co nosisz i w czym dobrze sie czujesz.
<turlam_sie_po_ziemi> od kiedy 11 lenie dzieci nosza stringi ?? Hmm Sissa11 powaliłaś mnie większość dziewczyn nie nosi stringow a wf bo nieciekawie wygladaja pod podenkami gimnstycznymi zreszta nie w tym eiku
Ja czasem śpie w stringach
I lubie w nich chodzić i lubie jeszcze takie.. Jakby shorty. Takie nie zwykłe, tylko takie dłuższe jakby spodenki Chyba wiecie o co biega
_________________ ".. bo marzenia pozwalają przetrwać najtrudniejsze chwile"