Hejo! Od pół roku mam okres i podpaski kupuje mi mama. A sama wstydzę się kupić, czy Wy też tak macie? Boję, się ze facet od sklepu będzie się głupio patrzeć, co mam zrobić?
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 29 Sty 2005 Posty: 1787
Wysłany: Pią 30 Mar, 2007 15:30
Moja kolezanka kiedys wstydzila sie kupic mamaie podpaski wiec mnie o to poprosila bo akurat bylam w tym samym sklepie. Sprzedawczyni nie batrzyla jakos dziwnie,choc wygladalam na ok 9-cio latke. Mysle,ze nie masz sie czego wstydzic. Ja jeszcze nie mam okresu, wiec nie moge ci powiedzic jak to jest w 100 %
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
Założyć na głowę papierową torbę albo zakozaczyć i kupić na Allegro (najwyżej listonosz się będzie głupio patrzeć).
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Wysłany: Pią 30 Mar, 2007 17:42
Facet siedzi za ladą od 5-ciu godzin, naprawdę uważasz że godną zdziwienia jest dziewczyna która przyszła kupić podpaski? Myślę że w jego pamięci nie zostanie po tobie nawet ślad.
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 716
Wysłany: Pią 30 Mar, 2007 19:34
Z resztą facet, no i babka też, wiedzą, że kobiety używają podpaski, czy tampony, i wiedzą też, że okres dostaje się będąc nastolatką. Co innego gdyby sprzedawał mały chłopiec. To by nie wiedział co to jest. Ale to raczej niemożliwe ;P
No ja miałam 10 lat i mamie kupowałam
A teraz normalka kiedyś miałam takie szczęscie, że stoje w sklepie i przedemną moja babka z wf, a za mną kumpel z klasy
I jeszcze mnie kiedyś koleżanka wkopała, bo się wyciąga podpaske z plecaka i się drze na całą klasę
"Kamu$ taka może być? Ze skrzydełkami!" I mi rzuca przez pół klasy
_________________ ".. bo marzenia pozwalają przetrwać najtrudniejsze chwile"
I jeszcze mnie kiedyś koleżanka wkopała, bo się wyciąga podpaske z plecaka i się drze na całą klasę
"Kamu$ taka może być? Ze skrzydełkami!" I mi rzuca przez pół klasy
HAHAHAhahahaha , ja bym takiej koleżance cos zrobiła.