No i niepotrzebnie powiedziałaś. Mi mama powtarzała to samo i teraz wiem, że miała racje. Czekałam 3 i pół roku aż zrobi pierwszy krok i nie zrobił. Powiedziałam mu, co do niego czuję. On się zapytał, czy chcę z nim chodzić, dobra, zgodziłam się. Ale nic się nie zmieniło. Później zauważyłam, że chodzi za rączkę z inną dziewczyną. Następnie zaczął mnie "tyrać" do innych. Miałam dość. Dałam mu w, łagodnie powiedziawszy, pysk. i zerwałam. Nie żałuję, bo teraz wiem, że to idiota. Z resztą wszyscy tacy są, przynajmniej w moim wieku. Dzieci.
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 29 Sty 2005 Posty: 1787
Wysłany: Pią 13 Kwi, 2007 18:28
tez tak sadze. Bo jakos dziwnie to by wygladalo. Tak samo jak dziewczyna oswiadcza sie chlopakowi. Czekajcie az on zrobi ten pierwszy krok. Ja kiedys spytalam sie kolegi czy chce ze mna chodzic i sie wyglupilam. Teraz on chce ze mna. Wiec musialam pocekac 2 lata, zeby mnie zauwazyl.
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Pią 13 Kwi, 2007 19:19
Marcia10 napisał/a:
tez tak sadze. Bo jakos dziwnie to by wygladalo. Tak samo jak dziewczyna oswiadcza sie chlopakowi. Czekajcie az on zrobi ten pierwszy krok. Ja kiedys spytalam sie kolegi czy chce ze mna chodzic i sie wyglupilam. Teraz on chce ze mna. Wiec musialam pocekac 2 lata, zeby mnie zauwazyl.
porównuj swoje związki do normalnych, tych poważniejszych <lol>
mysle ze dziewczyna nigdy nie powinna pierwsza mowic chlopakowi ze go kocha.
on powinien zrobic pierwszy krok.
No i ja tego nie zrobiłam. On pierwszy mi to powiedził a ja mu odpowiedziałam.
A teraz mam większy problem. powiedzialam rodzicom ze z nim chodze a oni mi każą z nim zerwać. widzieli jak przez chwile szliśmy za reke, zdenerwowali sie że non stop gadam z nim przez komurkę. Co mam zrobić, oni mi karzą z nim zerwać a ja tego nie chce
_________________ "...Zwyczajnie wolności poczuć smak..."
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 716
Wysłany: Sro 09 Maj, 2007 19:06
A niby czemu nie mozesz sie z nim spotykac ;|
Pewnie sie boja ze bedziecie uprawiac sex, ty zajdziesz w ciaze, on cie zostawi i bedzie nastoletnia mama. xD historia z zycia wzieta ;P Ile dziewczyn tak mialo. Moze o to im chodzi. A jesli nie, to nie wiem ;|