Wysłany: Sro 18 Kwi, 2007 13:22 Re: Mam pytanko...
Według mnie nie masz sie czego wstydzic.. okres to normalna sprawa kobieca a jesli facet bd sie glupio usmiechał sprzedając Ci podpaski tzn ze jest niedojrzały ale wedlug mnie napewno sie nie bd dziwnie patrzył ani nic takiego
Pozdrawiam
Ja kupuję normalnie i mamie i sobie, to nic strasznego. W sumiezgadzam sie z innymi - siedzi w sklepie godzinami i tłumy kupują i on niby ma pamiętać? bezsens.
_________________ Niki-kochany piesek
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 30 Kwi, 2007 15:25
Już tyle razy kasował te podpaski, że aż nie ma co innego do roboty tylko myśleć kto je ostatnio kupował.
Ostatnio będąc w sklepie kupowałam tampony i nawet nie odczułam skrępowania. Nie spodziewałam się tego po sobie, ale czego tu się wstydzić?
Kedyś moja koleżanka kupowała podpaski w sklepie, do którego przyszła "na plotki" jej sąsiadka. Sąsiadka do koleżanki: "To ty masz okres?!" Koleżanka odpowiedziała: "A co w tym złego?". Zero dyskrecji i subtelności ze strony sąsiadki. Ludzie są okrutni.
Kiedy indziej koleżanka kupowała podpaski w tym samym sklepie, również siedziała tam ta sąsiadka i nic już nie mówiła. Po jej powrocie ja się zorientowałam, że mi się podpaski skończyły i pognałam z koleżanką do sklepu, czyli po jakiś pięciu minutach od jej wizyty. Wyjątkowo sąsiadka koleżanki (a zna mnie również) nie skomentowała. A tylko by spróbowała!
Ostatnio zmieniony przez ewamarchewa dnia Wto 01 Maj, 2007 11:53, w całości zmieniany 1 raz
le wredna baba... przegiecie o co ze ma okres?! a ona nie miala? A woja koleankaile iala wtedy lat?
Może to jakaś stara baba i teraz zazdrości że ona juz nie ma ;]
Mnie na początku kupowała mama...Też się wstydziłam tylko nie sprzedawcy, bo nawet go nie znam przecież, ale bałam się, że spotkam jakiegoś kumpla, wiadomo, że chłopcy w takim wieku są inni, ale teraz jest dobrze...Do sklepu po podpaski chodzę wieczorem, albo rano kiedy nikt mnie nie widzi ;D sasasa