próbowałam "wybadać" swojš błonę i jak wsadzam TAM palec to mnie strasznie boli... wsadziłam tylko kawałek (do pierwszego zgięcia i jeszcze troche) i tyle.
Spokojnie nie boj sie błona dziewicza to nie jest jakas gruba blona plawna jak u kaczek miedzy pletwami,nie wyczuwasz jej bo jest cienka,wiec spokojnie dziewica jestes jezeli nie uprwialas seksu,i to jest prosta prawda a pozatym blony palcem przebic sie nie da,a w inny sposob np przy wysilku fizycznym to rzecz tez niemozliwa
Powiem tak,na moj gust wydaje jej sie ze nie ma blony bo poprostu blednie sobie ja wyobraza a nie mowmy tu o przypadkach ekstremalnych,poporstu spoojnie i tyle napewno wszystko jest wporzadku:)
ale usuwanie błony przez ginekologa jest jednak rzadkie.
tak bardzo rzadkie.A co do mozliwosci przerwania blony dziewiczej w trakcie cwiczen to : joasia miala poniekad racje ale nie do konica,bo przerwac mozna ja przy cwiczenaich mocno rozcigajacych : jazda konna,szpagat,uprwianie skokow przez plotki.Ale juz np jazda na rowerze odpada z przyczyny ze mieisnie nie sa wtedy tak naciagniete