| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5
dziewictwo
Autor Wiadomość
Aguś Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Czw 10 Maj, 2007 16:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Akacja12 napisał/a:
Dlaczego rzadki ? Nie było orgazmu, a zarazem skurczów które pomagają się przedostać plemnikom, czy może ciało kobieto jakoś broni się przed zapłodnieniem niechcianym ?

Natura reguluje sama takie poczecia, zeby nastapilo poczecie kobieta musi byc w odpowiednim nastroju etc etc, stres i napiecie nie wplywaja pozytywnie.Proste natura poprostu czuwa.Zreszta np jesli kobieta jest w silnym stresie i bedzie strac sie ze swoim partnerem o dziecko to nikle szanse ze do zaplodnienia dojdzie
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
joasia1990 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Pią 11 Maj, 2007 16:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To dlaczego wielu lekarzy (np. seksuolodzy) twierdzi, że owulacja pod wplywem stresu lub silnego podniecenia jest możliwa, a komórka jajowa może zostać zapłodniona? Mylą sie? Są niedokształceni?

Numer Gadu-Gadu
6476170
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 11 Maj, 2007 17:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

joasia1990 napisał/a:
To dlaczego wielu lekarzy (np. seksuolodzy) twierdzi, że owulacja pod wplywem stresu lub silnego podniecenia jest możliwa, a komórka jajowa może zostać zapłodniona? Mylą sie? Są niedokształceni?

seksuolog to nie lekarz, a tylko specjalista od "psychiki seksualnej" joasiu nie wierz do konica tak we wszelkie nowinki z tej sfery, bo spora liczba tych inforamcji okazuje sie bledna.Naprawde poczytaj sobie o tym jka organizm kobiety broni sie przed nie chcianym zaplodnieniem i jak natura okazuje sie madrzejsza od czlowieka.
Powrót do góry
joasia1990 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Pią 11 Maj, 2007 17:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Aguś napisał/a:
seksuolog to nie lekarz, a tylko specjalista od "psychiki seksualnej"

aby zostać seksuologiem trzeba najpierw być ginekologiem lub internistą.

a tak poza tym seksuolog to lekarz zajmujący sie zyciem seksualnym człowieka zarówno w sferze ciała jak i w sferze psychiki, jego rozwojem od momentu poczecia itd...

Aguś napisał/a:
nie wierz do konica tak we wszelkie nowinki

to nie żadne nowinki. ja po prostu pytalam o to lekarzy i dostawałam taką odpowiedz

Numer Gadu-Gadu
6476170
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 11 Maj, 2007 17:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

joasia1990 napisał/a:
Aguś napisał/a:
seksuolog to nie lekarz, a tylko specjalista od "psychiki seksualnej"

aby zostać seksuologiem trzeba najpierw być ginekologiem lub internistą.

a tak poza tym seksuolog to lekarz zajmujący sie zyciem seksualnym człowieka zarówno w sferze ciała jak i w sferze psychiki, jego rozwojem od momentu poczecia itd...

Aguś napisał/a:
nie wierz do konica tak we wszelkie nowinki

to nie żadne nowinki. ja po prostu pytalam o to lekarzy i dostawałam taką odpowiedz

pytałam lekarzy o szkodliwosc tabletek antykoncepcyjnych 2 lata temu twierdzil ze nie sa szodliwe pytlam rok temu twierdzili ze szkodza strasznie - wiesz na czym polega to nauka ciagle sie rozwija chwyta sie jakis trend ( aborcja ciaze w wyniku gwaltu,i bada sie pod tym kątem) zapytaj lekarzy co mysla o poczeciu dziecka w stresie jesli powiedza Ci ze jest to trudne to masz odpowiedzi na swoje pytanie : owulacja jest mozliwa jest niesamowicie rzadka tak odpowiedzi na twoje pytanie brzmi tak,ale w przypadku jeden na 100 tego Ci juz nikt nie powie ,niestewty lekarzeczasem powtrzaja co mowia naukowcy bez wnikania ile w tym prawdy.A obecnie zeby zostac seskuolgiem nie konicznie musisz byc ginekolgiem czy internista psysychiatria i psychologia tez z tego co wiem daje takie mozliwosci.
Powrót do góry
Słupek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Pią 11 Maj, 2007 17:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wszyscy wiemy, że ci seksuolodzy to wstrętni komuniści, liberałowie i ateiści, łamiący prawo naturalne.

Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 11 Maj, 2007 18:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Słupek napisał/a:
Wszyscy wiemy, że ci seksuolodzy to wstrętni komuniści, liberałowie i ateiści, łamiący prawo naturalne.

masz cos do ateistow , sama jestem ateistka :> masz cos do liberalow jestem liberlem glosowlam na P.O w wyborach? komunizmu ogolenie nie lubie ,ale nasza Polska demokracje uwzam za gorsza od niego.Coz docinek Ci sie nie udal mimo wlasnego ateizmu i leberalizmu rozrozniam jedna kwestie ze poprostu od niekotrych praw i wiazow sie czlowiek nie uwolni.Coz na moj gust twoje wlasne braki w douczeniu powduja ze wiesz sam co moiwsz
Powrót do góry
Słupek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Pią 11 Maj, 2007 18:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Aguś napisał/a:
masz cos do liberalow jestem liberlem glosowlam na P.O w wyborach

PO czasem udaje liberałów w celach marketingowych.
Aguś napisał/a:
ale nasza Polska demokracje uwzam za gorsza od niego

Tja, bo fajniej jest, jak w sklepach są pustki, a za wyrażanie własnych poglądów lądujesz w mamrze.
Aguś napisał/a:
Coz na moj gust twoje wlasne braki w douczeniu powduja ze wiesz sam co moiwsz

Masz rację, ja zawsze wiem co mówię Mr. Green

Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 11 Maj, 2007 19:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Słupek napisał/a:
Aguś napisał/a:
masz cos do liberalow jestem liberlem glosowlam na P.O w wyborach

PO czasem udaje liberałów w celach marketingowych.
Aguś napisał/a:
ale nasza Polska demokracje uwzam za gorsza od niego

Tja, bo fajniej jest, jak w sklepach są pustki, a za wyrażanie własnych poglądów lądujesz w mamrze.
Aguś napisał/a:
Coz na moj gust twoje wlasne braki w douczeniu powduja ze wiesz sam co moiwsz

Masz rację, ja zawsze wiem co mówię Mr. Green

Kocham Cie wyjdzi za mnie ^^ zalicze dzieki twojemu łatwemu zapalaniu sie do prowokacji kolejny egzamin Smile to ciao kwiatuszki zjawie sie jak mi znowu trzeba bedize inteligentych wypowiedzi mlodych gniewnych do stasytstyk Razz pozdrwiam udanego zycia seksualnego :*

p.s Słupek o młodych racjonalistach twojego typu to z 6 kartek napisze
Powrót do góry
Strona 5 z 5 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5
Odpowiedz do tematu