Mam obowiązek poinformować wszystkich maniaków gry Max payne że ukazała sie kolejna cześć, niektórzy może już o tym wiedzą ale zapewne niewszyscy na tej stornce znajduje sie galetia zdjęć z gierki oraz demko do pobrania :
http://gry.onet.pl/pli_itm.html?GameOID=943&OID=60169
Grałem wczoraj w demko rewelacja troche sie przycina ale to wina mojego kompa
Wydaje mi się ze jest trochę lepiej wykonana pod względem grafiki i oprawy dźwiękowej ale to na 100% mozna stwierdzić dopiero po przycięciu w pełną wersjię bo demo jak demo ma pewne niedociągnięcia i braki
r...: Posluchaj kolego nie siedzisz tu tylko ty tylko wraz z toba wiele dzieci oraz ich rodzicow ktorzy daza to forum wielkim zaufaniem niechcial bym aby go stracili wiec nie przeklinaj tak na przyszlosc
r...: Posluchaj kolego nie siedzisz tu tylko ty tylko wraz z toba wiele dzieci oraz ich rodzicow ktorzy daza to forum wielkim zaufaniem niechcial bym aby go stracili wiec nie przeklinaj tak na przyszlosc
Całkowicie się zgadzam z Kamixem wiecie co jest w tym najgorsze? ze takich rzeczy najczęściej nie robią młodzi ludzie a starsi którzy czasem trafjają na forum zresztą znam te przypadki z wielu innych For jest to druzgocące i bardzo przykre