Śmiem twierdzić, że 3/4 tych "dziewczyn" to napaleni 14-latkowie
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 716
Wysłany: Pią 25 Maj, 2007 20:59
Ja mialam same te szmaciane staniki i topy a kiedy chcialam juz kupic taki normalny to jak bylam z mama w sklepie to byly akurat fajne przeceny w bieliznie i spytalam mamy czy mi kupi taki normalny stanik bo lepiej lezy. No i poszlam, przymierzylam, mama mnie w nim obejrzala i sie zgodzila ;]
a możesz sprecyzować o który chodzi ?
jak go znajdziesz na tej głównej liście to klikasz na niego i tam z boku jest napisane jaki to rozmiar
Tam włąśnie nie ma rozmiaru ... Ale wytłumaczę . Wchodzicie na WSZYSTKO DLA DZIECI , później tam z boku są opcje i klikacie na MODNE DZIECIAKI potem na BIELIZNA i tam jest do wyboru . Na pierwszej stronie w ostatniej linijce są biustonosze . Możecie oszacować jaki to rozmiar ? Potem jeszcze wejdźcie na 2 stronę z produktami i te biustonosze w pierwszej linijce jako druie jaki mają rozmiar ?
Nie podaję Wam orazu strony , dlateo bo do każdych opcji na tej stronie jest ten sam link =)
_________________ Mieć manie na punkcie labradorów ...
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 02 Mar 2003 Posty: 792
Wysłany: Sro 06 Cze, 2007 16:49
To są jakies biustonosze typowo dla małych dziewczynek które wcale piersi nie mają. Tam nawet miseczki nie widać. Można traktowac jako zerówke, chociaż wydaje mi się, że nawet zerówki sa większe
_________________ "Bez miłości każde życie jest jedynie udawaniem i mijaniem."