Właśnie....poznałem ją na wycieczce....Jest bardzo ładna...Podoba mi się....Tylko jak chce z nią rozmawiać na żywcu to nie mogę powiedzieć ani jednego słowa....pomóżcie!!
A co jest najgorszE? Przestałem odrabiać prace domowe, nie słucham na lekcjach....myślę tylko o niej! W domu cały czas gadam z nią na gg -spadają mi oceny! HELP
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 716
Wysłany: Sro 20 Cze, 2007 14:30
cropper napisał/a:
A co jest najgorszE? Przestałem odrabiać prace domowe, nie słucham na lekcjach....myślę tylko o niej! W domu cały czas gadam z nią na gg -spadają mi oceny! HELP
No przeciez za pare dni wakacje wiec oceny sie nie zmienia ;|
No ale wiesz.... prace to jeszce nic...gadam z nią na lekcjach! Zachowanie mi spada! Znam ją od 5 lat więc..... (jakby co nie jestem już w podstawówce)
I nie wiem czy nie popełniłem błędu....napisałem jej przez sms-a że ona mi się podoba....wiem że to głupota.....Ale musiałem to powiedzieć bo by mnie rozerwało a po 2-niedałbym rady tego powiedzieć wprost.....czemu? Strasznie się wstydzę-czy jest jakaś możliwość naprawy tego co zrobiłem??? (ja nie moge-nie chodziło mi tylko o wnętrze-skoro o niej myśle to nie tylko o wyglądzie!)
cropper napisał/a:
Tylko jak chce z nią rozmawiać na żywcu
Spróbuj po Tyskie
DO Croopera: Może napisz jej cos innego. Na co dziewczyny lecą. A nie walic prosto z mostu podobasz mi się. Np. walnij taki tekścik: Może i jestem kolejnym chłopakiem, który ci to mówi, ale naprawde uważam cie za piękoność. Wyglądasz jak bogini. Posiadasz czarujacy usmiech i cos co sprawia, że nie mozna oderwać od ciebie wzroku. U mnie lale w szkole na takie teksty leca. no wiesz nie musisz korzystać. To tylko propozycja
_________________ Jestem w kropce......................... Zgadnij, w której
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 26 Cze 2006 Posty: 1270
Wysłany: Sro 20 Cze, 2007 19:41
Ninka napisał/a:
Może i jestem kolejnym chłopakiem, który ci to mówi, ale naprawde uważam cie za piękoność. Wyglądasz jak bogini. Posiadasz czarujacy usmiech i cos co sprawia, że nie mozna oderwać od ciebie wzroku
Sory, ale jakby jakiś chłopak podszedł do mnie z taką gadką, to po pierwszym epitecie leżałabym na ziemi : D
Ostatnio przyczepił się do mnie taki czwartoklasista, który na przemian mówi, że żałuje że wygrałam wybory, a potem że mam fajne kolczyki, że jestem ładna, gdzie mieszkam itd. ;D
cropper - podstawowe pytanie: ile masz lat? Bez tego wiele nie zdziałamy.
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 26 Cze 2006 Posty: 1270
Wysłany: Sro 20 Cze, 2007 19:49
cropper napisał/a:
jakby co nie jestem już w podstawówce
cropper napisał/a:
szczerze? Szkoła podstawowa...lat 13
No to po co wciskasz kit?
Jak na podstawówkę to wiele nie zdziałasz i nie dziwię Ci się, że wstydzisz się podejść pogadać, bo w tym wieku to się o miłości raczej na żywo nie gada (wiem z doświadczenia, w końcu też jeszcze chodzę do podstawówki) : )
cropper napisał/a:
czy jest jakaś możliwość naprawy tego co zrobiłem???
Naprawiać to, że napisałeś, że Ci się podoba? Nie ma potrzeby. Na pewno zrobiło jej się miło ; )
Właśnie z tym odkręceniem...właśnie tak napisałem kiedyś do jakiejś dziewczyny to się na mnie obraziła xP....Może ktoś miał podobną sytuację i mógłby mi pomóc?[/quote]......oj nic nie trzeba już odkręcać....czemu nie odpisała?
Miała wyłączony telefon (oczywiscie powiedziała że będzie miała włączxony xP)
Ostatnio zmieniony przez cropper dnia Czw 21 Cze, 2007 14:15, w całości zmieniany 1 raz