Pomogła: 9 razy Dołączyła: 29 Sty 2005 Posty: 1787
Wysłany: Pią 22 Cze, 2007 13:15
Ja stwierdzilam ze nie umiem tanczyc ogolnie mialam dola bo emm moj dobry kolega sie na mnie wkurzyl ale to bylo prawie ze bez odwrotu.. Kiedy "ukochany" zadzwonil to obudzila sie we mnie radosc i stwierdzilam ze dam sie porwac z domu pomimo ze nie umiem tanczyc... Szalalam z kolezankami i odkrylam w sobie dar tanczenia Tak jakby ^^ Onraczej nei tanczy na dyskotekach...
Laki, jesli juz to raczej sama bede wiedziala co robic, duzo sie naczytalam tu i na forum wiec przetrwam.
Shaunri wydaje mi sie ze tak myslisz bo nie umiesz tanczyc ^^
cropper - tez to sobie powtarzalam i nigdy nie umialam sie ruszac. Teraz naogladalam sie duzo filmow i programow w telewizji ( raczej teledyski) i przy np. Rihanna - Umbrella czy Offspring - Pretty fly (tu polowe piosenki szalalam wlosami ^^) wiedzialam jak sie zachowac, jak zatanczyc. Dzieki ze mi pomogliscie.
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
(hehe, każdy umie tańczyć, ale nie każdy ma poczucie rytmu, a tego nauczyć się nie da ;P)
Każdy ma, tylko wystarczy kilka razy wyleciec do klubu, ja kiedyś potrzebowałem tak z 15min. żeby się rozkręcic i żeby muzyka mnie porwała, w tym jednak czasie czułem się jak idiota, chciałem uciec, a teraz lecę na parkiet i od razu wiem co robic
Wysłany: Sob 23 Cze, 2007 12:19
Ehhh... Taniec jednym się podoba, innym nie. Było parę okazji na których MUSIAŁEM spędzić kilka godzin na parkiecie - I ok, mogę pomachać łapami jak małpa przebierając nogami jak muł, ale żadna z tego przyjemność. Jacyś frajerzy ciągle się o mnie obijają, żenująca muzyka zagłusza wszystko, śmierdzi, jestem zmęczony, spocony, duchota, gorąco.
Wysłany: Pon 25 Cze, 2007 11:30
Zależy w czyim wykonaniu ;P
W wykonaniu każdego faceta - żałosny
W wykonaniu większości kobiet - Trochę mniej żałosny niż u mężczyzn
W wykonaniu małego procentu kobiet - Ładny, przyjemny dla oka.