heh.... nie wyrywam bo to jest głupie... < cenzura > ...(sory ale jestem wściekły) no trudno :/ i w dodatku nie ma nic na karcie...kupiłem jej doładowanie...oczywiscie nie działało!!! JAKI PECH!!!
Uważaj na słowa, nawet przy zdenerwowaniu. W takim przypadku odczekaj chwilę i dopiero gdy się uspokoisz, napisz post bez wulgaryzmów. Nie jesteś tu sam, żebyś mógł mówić jak chcesz i co chcesz, a takie rzeczy nawet grożą ostrzeżeniem. //Monik
kupiłem jej doładowanie...oczywiscie nie działało!!!
Dla mnie oczywistym jest, że jak kupię doładowanie, to będzie ono działać. Czy ja jakoś dziwnie pojmuję oczywistość?
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
chyba tak... wysłałem jej numery smsem a ona mówi ze nie działają...serio!! i czy....przypadkiem w simplusie kod nie powinien być 14 cyfrowy a nie 16...?