| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Martwię sie...
Autor Wiadomość
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Nie 21 Wrz, 2003 21:39   Martwię sie... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Martwię się,ze za mało waże do miesiączki...Zawsze miałam problem ważyłam 29 kg i utyc nie mogłam nieaz nawet 28!NA początku sierpnia pokazała sie u mnie wydzielina. Kiedy przez przypadek zapomne o wkladce to na ubraniu jest białe a na wkladce żółte. A i nieraz jeszcze przezroczyste. I raz było brązwe . Raz tylko. Ale nie martwie sie,ze to upławy...Dziś ważyłam się i waże 31,32 kg. Od sierpnia zwiekszył mi sie apetyt. Czy do miesiaczki trzeba dużo ważyć? Jest jakaś okreslona waga? Jeśli tak to proszę,napiszcie ile ważyłyscie prze wydzieliną, i iedy pokazała sie pierwsza miesiaczka. Jest to dla mnie bardzo ważne,bo chcę zobaczyc czy naprawde trzeba ważyć conajmniej 47 kg. Za jakąkolwiek pomoc-dzieki Wink

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 21 Wrz, 2003 23:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie ma konkretnej wagi. Nie trzeba ważyć 47 kg, aby mieć miesiączkę.

Nemeia Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pon 22 Wrz, 2003 01:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Waga ma niewiele wspolnego z miesiaczka... Szczegolnie w wieku dojrzewania.

Nie ma zlej mlodziezy, sa tylko zli wychowawcy...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Lilly Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pon 22 Wrz, 2003 06:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Racja. Ja przed miesiączką ważyłam gdzieś 38-39 kg, a teraz sie wacham w tych wagach, a czasem też dochodzi 40 kg... .

Numer Gadu-Gadu
3571565
Anya Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 22 Wrz, 2003 14:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja kiedy sotałam miesiaczke wazylam (i nadal tyle waze) 38 kg
Powrót do góry
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 22 Wrz, 2003 15:17   

zgadzam sie ze wszystkimi tutaj ale radze Ci przytyć bo jesteś bardzo chuda jak na swój wiek ale to nie ma nic wspólnego z miesiazką
Powrót do góry
akacja12
Gość
PostWysłany: Pon 22 Wrz, 2003 18:26   

Ja waże aż 40 kilogramóów a miesiączki jeszcze nie mam...
Powrót do góry
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 22 Wrz, 2003 21:42   

Waga nic nie ma do miesiączki do tego trrzeba poprostu dojrzeć, a tak propo apetttu, to ja zawsze przed miesiączkom mam niedźwiedzi apetyt i jem wszystko co się da zjeść u mnie w domu, więc u niektórych osób to normalne Smile
Powrót do góry
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Wto 23 Wrz, 2003 07:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a ja natomiast zawsze przed miesiączką (było to dopiero 2 razy) nie mam apetytu prawie wogóle, gdyby mi nie wpychali na siłe na pewno bym nie zjadła prawie, nic. taka to ja już jestem Smile

Numer Gadu-Gadu
2891618
Tisiana Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Wto 23 Wrz, 2003 16:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja wazę 36 kg. i jeszcze nie mam miesiączki.Nie ma wagi aby nie mieć okresu.Jak przyjdzie czas to dostaniesz.Ale jak na swój wiek bardzo malutko ważysz.Spróbuj troszke więcej jeść.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1104532
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 24 Wrz, 2003 19:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

BArdzooooooooooooooooooooooooooooo mało ważysz. To jest tak: większośc osób dostaje okres kiedy osiąga wage 47-49 kg....ale oczywiście nie wszyystkie !! ja waże 48 nie mam jeszce miesiączki, ale większośc moich kolezanek dostala okres wlasnie jak tyle wazyła...ale to u kazdego chyba jest inaczej

Numer Gadu-Gadu
730730
Akacja12
Gość
PostWysłany: Sro 24 Wrz, 2003 20:17   

Czyli mam przytyć do 49 kilogramow zeby miec miesiaczke?
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sro 24 Wrz, 2003 20:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Po pierwsze
Gosciówa: a Ty czasami nie miałaś już okresu?
Akacja12: właśnie ja sie pytam,czy trzeba wazyc 47 kg i wszyscy mówią ze nie. Moa koleżanka ważyła 35 kg ale nie wiedziałam,czy to jest możliwe
A tak w ogóle to tak się podniecacie,ze 32 kg to tak baaaardzo mało... No bez przesady Rolling Eyes Owszem jest mało ale po pierwsze
1. Mówię-JESTEM W OKRESIE TYCIA
po drugie
2. To nie jest aż tak bardzo mało kurde anoreksji nie mam chyba coś nie? Tylko 3 kilosów mi brakuje mniej wiecej do normalnej wagi. A czytałam tu o jednej dziewczynie co ważyła chyba 25 kg i co? Twisted Evil
P.S. Będę miała wreszcie wychowanie do życia w rodzinie!!! Very Happy

deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 24 Wrz, 2003 23:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Miesiączka jest częściowo powiązana z wagą, ale nie ma tutaj ścisłych granic typu masz 47 kg = masz miesiączkę. Podczas dojrzewania waga jest jednym ze "wskaźników" dojrzałości fizycznej. Dlatego też wystąpienie miesiączki jest częściowo powiązane z wagą. Ale to znacznie bardziej skomplikowane niż Wasze schematyczne 47 kg.

BTW: Anorektyczki też nie mają miesiączek Wink

Odpowiedz do tematu