Wstyd sie przyznac, ale wyskakuje mi coraz wiecej pryszczy na Twarzy... Myje codziennie specjalnym kremem i ale to nic nie pomaga. Gdyby ktos mi mógł powiedziec od czego sie biora pryszcze i jak je zwalczac... bede wdzieczny
Wysłany: Sob 14 Lip, 2007 14:21
Nie ma sprawdzonego sposobu - Taki wiek, z czasem przejdzie. Dla lekkiego uśmierzenia efektów można stosować jakieś toniki czy "super-cud żeli", ale na super-cud efekty nie liczcie.
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Nie 15 Lip, 2007 11:09
To akurat najmniejszy problem, dojrzewasz, masz taką skórę, nie zaradzisz na to do końca, a jak ci bardzo przeszkadza to idź dermatologa, może poleci ci coś lepszego niż kosmetyk z drogerii.
Kosmetyki clerasil nie sa takie drogie mysle ze w granicach 12,13 zl czyli podobnie jak Garnier, ja kupilam sobie wczoraj z Clerasil krem punktowy na pryszcze "3 dni" za 13,99 cos takiego a ponadto tonik i krem antybakteryjny i sciagajacy pory i powiem ze po 1 dniu juz sa efekty, male ale sa
Ja polecam do picia ziółka Bratek (bądź coś w tym stylu)- w każdej aptece znajdziesz i wizytę u dermatologa- ja po 3 latach wreszcie poszedłem i dostałem kilka preparatów, które mi po kilku użyciach pomagały, a nie tylko po jednym.