Mam 16 lat i właściwie nigdy nie miałam chłopaka ani nie całowałam sie z jezyczkiem. Czy cos jest ze mna nie tak?
Ostatnio dwóch moich przyjacieli chciało sie ze mna całować, ale odmówiłam. Boje sie tego, bo oni robia to już od wielu lat... a ja nie, głupio mi o tym im poiwedziec Od roku uprawiam z obydwoma Petting. Znamy sie włąsciwie od przedszkola. Ale ich doswiadczenie w 'tych' sprawach mnie po prostu przeraza. Jeden ostatnio zaproponował mi nawte sex, nie wiem co mam własciwie zrobic, ale chyba sie nie zdecyduje.
nie masz chłopaka, nie całowałaś się a petting i sex to ok ?
najpierw piszesz że nie całowałaś się, tzn. że chcesz, a potem, że jak ci ktoś zaproponował to juz nie.
zwykła prowokacja...
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
nie masz chłopaka, nie całowałaś się a petting i sex to ok ?
najpierw piszesz że nie całowałaś się, tzn. że chcesz, a potem, że jak ci ktoś zaproponował to juz nie.
zwykła prowokacja...
nie uważam ze sex to ok. Ja sie tego boje nie wiem, nie robie specjanie tej prowokacji
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 29 Sty 2005 Posty: 1787
Wysłany: Czw 19 Lip, 2007 20:20
Taa i potem moi rodzice: Jakich tematow ty szukasz, nie za mloda na to?
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 19 Lip, 2007 20:28
Petting i bez całowania? Hehe.
Dam Ci radę. Wyobraź sobie jak to byś całowała, patrz jak to robią na filmach.
Ja już przyjdzie co do czego - na początku łagodnie, potem rzuć się z pazurami To się tak może wydawać, że to trudne, a tak naprawdę boisz się tego, jesteś skrępowana, boisz się reakcji chłopaka. Zastanów się - ja chce tak, jest tak, i to mi się podoba. To on pewnie też. No innej rady nie ma. Wtedy będzie zadowolony.
Taa i potem moi rodzice: Jakich tematow ty szukasz, nie za mloda na to?
Ale masz problem, no to klikasz w okienku wyszukiwania znajdujesz slowo "petting" i nie klikasz tylko najezdzasz i wciskasz na klawiaturze "delete" ;p
A co do pettingu:
To jedna z form aktywności seksualnej człowieka. Polega na pieszczeniu seksualnym drugiej osoby z pominięciem pełnego stosunku płciowego
heh... szczerze to trochę Cię nie rozumiem - dlaczego TO z nimi robisz?? bo znacie się od przedszkola?? jeśli nic do nich nie czujesz i TO robisz, to z góry przepraszam Cię za to co teraz napiszę, ale mam wrażenie, że oni Cię wykorzystują... po prostu znaleźli sobie darmową panienkę do zaspokajania swoich potrzeb... przepraszam za te słowa, ale nie wiem, jak inaczej to ując...
mam wrażenie, że robisz to dlatego, że właśnie nie miałaś chłopaka, ani się nie całowałaś... może zazdrościsz koleżankom 'doświadczenia' i jesteś gotowa zrobić wszystko, aby im dorównać...
a co do całowiania, zawsze jest ten pierwszy raz
_________________ O! Cały TY... Na Twój widok totalnie mnie mdli... To właśnie Ty... Malutki iloraz... No ale masz spryt...
wiesz w jakis sposób do nich cos czuje... jeden BYŁ moja wielka miłoscia...
ale moze i masz racje zazdrosze innym 'doswiadczenia' ale co mam czekac do 30tki aby sie z kims casłowac? czy coś? nie wiem co robic? odmówiłam seksu...