NIe całowaś się a już był pettiing i to z dwoma facetami. Przyjaciele z przedszkola, a może robicie trójkąciki ?? skoro tacy przyjaciele.
Może słyszałaś o tym, że niektóre PROSTYTUTKI nie chcą i nie mogą się całować ponieważ dla nich całowanie to prawdziwa oznaka miłości a nie tylko po to żeby zarobić. Nie wmawiajcie mi, że gadam głupoty bo na ten temat dużo czytałam i oglądałam. Oczywiście nie mówię też, że każda prostytutka ma taki sam system wartości...
Może słyszałaś o tym, że niektóre PROSTYTUTKI nie chcą i nie mogą się całować ponieważ dla nich całowanie to prawdziwa oznaka miłości a nie tylko po to żeby zarobić. Nie wmawiajcie mi, że gadam głupoty bo na ten temat dużo czytałam i oglądałam. Oczywiście nie mówię też, że każda prostytutka ma taki sam system wartości...
ja się w 100% z Tobą zgodzę i przytoczę przykład -
w 'Pretty women' (będę pisała nazwiskami aktorów) - przyjaciółka Julii Roberts, też prostytutka, powiedziała jej, że jak będzie spędzała tamten tydzień z swoim klientem - Richardem Gerem, to nie go nie całuje w usta... Julia to zrobiła, bo jej się facet podobał... potem się zakochała... i kiedy opowiedziała o tym przyjaciółce to na to - 'całowałaś go w usta! przeciez mówiłam, żebyś tego nie robiła!' czy coś w tym stylu... (przepraszam za nazwista aktorów, ale nie pamiętam bahaterów )
nawe Republika śpiewa w jednej ze swoich piosenek 'Mamona' - '...tak jak żadna prostytutka nie całuje nigdy w usta...' nanana i tak dalej
_________________ O! Cały TY... Na Twój widok totalnie mnie mdli... To właśnie Ty... Malutki iloraz... No ale masz spryt...
Przyjaciele z przedszkola, a może robicie trójkąciki ?? Confused skoro tacy przyjaciele.
A czemu by nie, z przyjacielem fajnie Jak to nie zmienia waszych relacji
skoro lubisz tak z przyjaciółmi to krzyżyk na drogę !! To jest nienormalne jakaś choroba!! zaraza!! zboczeństwo się szerzy!! to już lepszy rydzyk od tego !!
A ja uprawiam seks z psem, kozą i 3 świeżymi trupami jednocześnie, a nigdy nawet nie dotknąłem żywej dziewczyny. Czy coś ze mną nie tak?
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 02 Mar 2003 Posty: 792
Wysłany: Sro 25 Lip, 2007 09:40
laniade napisał/a:
skoro lubisz tak z przyjaciółmi to krzyżyk na drogę !! To jest nienormalne jakaś choroba!! zaraza!! zboczeństwo się szerzy!! to już lepszy rydzyk od tego !!
to, że masz inne poglądy, spowodowane chyba wiarą, bo tak to wyglada, nie oznacza, że osoba, która nie ma nic przecwiko współzyciu z koleżanką, kolegą jest chora i zboczona.
_________________ "Bez miłości każde życie jest jedynie udawaniem i mijaniem."
to, że masz inne poglądy, spowodowane chyba wiarą, bo tak to wyglada, nie oznacza, że osoba, która nie ma nic przecwiko współzyciu z koleżanką, kolegą jest chora i zboczona.
Joasiu jaka wiara! Jestem osobą, która nie lubi chodzić do kościoła ani się modlić. To bylo tylko porównanie. A co do drugiej twojej kwestii to jak to inaczej nazwiesz?? miłość ?? zauroczenie?? z dwoma chlopakami przyjaciółmi... ;/ weź mi nazwji to postępowanie bo nie kumam o co chodzi ...
[ Dodano: Sro 25 Lip, 2007 10:31 ]
Słupek napisał/a:
A ja uprawiam seks z psem, kozą i 3 świeżymi trupami jednocześnie, a nigdy nawet nie dotknąłem żywej dziewczyny. Czy coś ze mną nie tak?
Aaa i takie coś to można nazwać, że masz objawy zarazem satyriasis (zwierzęce) oraz objawy nekrofilii.
Żeby zaspokojic swoje pragnienia, to czemu by nie z koleżanką?
ojej poprzytulamy sie, podotykamy sie, podajemy sobie buziaki czy cos... nie bede wam pisac dokłądnie bo sie rozlegnie zagorzała duskusja.
Jak juz ktos pisał petting:To jedna z form aktywności seksualnej człowieka. Polega na pieszczeniu seksualnym drugiej osoby z pominięciem pełnego stosunku płciowego. A nie jakies współzycie!
czy to jakas zbrodnia?????
[ Dodano: Sro 25 Lip, 2007 11:07 ]
[/quote]
Żeby zaspokojic swoje pragnienia, to czemu by nie z koleżanką?[/quote] z przyjaciółka... to róznica
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 25 Lip, 2007 13:32
Po prostu nie rozumiem jednego - petting bez całowania.
Dziwne.
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 02 Mar 2003 Posty: 792
Wysłany: Sro 25 Lip, 2007 16:27
laniade napisał/a:
Joasiu jaka wiara! Jestem osobą, która nie lubi chodzić do kościoła ani się modlić. To bylo tylko porównanie. A co do drugiej twojej kwestii to jak to inaczej nazwiesz?? miłość ?? zauroczenie?? z dwoma chlopakami przyjaciółmi... ;/ weź mi nazwji to postępowanie bo nie kumam o co chodzi ...
Ale zrozum wreszcie, że każdy człowiek ma inny system wartości, inne poglądy i dla jednego seks z przyjaciółką jest czymś złym, dla innego nie. Osobiście nie mogłabym zrobić tego z kolegą, ale jeśli komuś nie sprawia to problemu, to nie mówie mu, że jest chory, zboczony i bóg wie co jeszcze. Słyszałaś o czymś takim jak TOLERANCJA? I nie czepiaj się tak ludzi którzy są inni niż Ty, bo to, że nie wyznają Twoich poglądów nie oznacza, że sa źli
_________________ "Bez miłości każde życie jest jedynie udawaniem i mijaniem."
co do tolerancji to jestem tolerancyjna...Joasiu skoro jesteś taka tolerancyjna to uszanuj kogoś innego zdanie
A co do głównego problemu to moja rada : skoro był już petting to tym bardziej nie ma sie czego obawiać w całowaniu. I nie uważam cię za dziwkę bo na pewno spoko dziewczyna jesteś, ale takie postępowanie jest dla mnie dziwne i takie jest moje zdanie.