Witam, niedawno miałem dziewczyne, jednak coś miedzy nami sie nie układało (przynajmniej ja to z mojej strony odczułem) i postanowiłem powiedziec jej to prosto w oczy, nie moge z toba byc coś w tym stylu ona sie popłakała i uciekła, potem napisała mi na gadu gadu że jestem debil itd. A od niedawna meczy ze powinnismy do siebie wrócic, co moge zrobic by sie odczepiła ? z góry dziekkkuje za odpowiedz
hmm ignorowac? i dac jasno do zrozumienia ze chocby niewiadomo co robila i tak do niej nie wrocisz, szkoda jej wysilku. Ponadto nie odbieraj od niej telefonow, nie odpisuj na smsy i na wiadomosci z gadu-gadu, z czasem znudzi sie jej "proszenie".
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 26 Cze 2006 Posty: 1270
Wysłany: Pon 30 Lip, 2007 19:04
Powiedz jej, że co z tego by miała, gdybyś do niej wrócił, skoro zrobiłbyś to z litości, na odczepkę i nie byłoby tak jak wcześniej? Skoro z nią zerwałeś, to jej nie kochasz, więc po co macie od nowa się spotykać? Uświadom jej to.
A, i następnym razem na forum podaj prawdziwy wiek. [;