| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Numer buta ...
Autor Wiadomość
Gladiatorpl Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sro 03 Wrz, 2003 19:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ktos wczesniej mowil ze widzial duzo stope 44-45 do 2gimnazjum to ja znam paru co maja 44-45 i ida do 1 gimnazjum a ja ide do 1gimnazjum i mam 42-43
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
4217189
warrior
Gość
PostWysłany: Pon 22 Wrz, 2003 13:10   Numer buta ...

Ja mam 14 lat, 178 cm, i 45 nr. buta. Cool
Powrót do góry
Idda Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 22 Wrz, 2003 16:02   Re: Numer buta ... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja mam 13 lat,158 albo 159 cm. wzrostu i numer buta 39!Nie martw się!Trzeba umieć dostrze czalety swoich wad!:)Np.z takim rozmiarem stopy spoko możesz nosić buty na obcasie!(byle nie za wysokim,bo to prowadzi do uszkodzeń w stopie:))Ja osobiście obcasów i koturnów nie lubię,ale ty może tak...jeszcze jedno-czy myślisz,że gdybym miła rozmiar 36,to bym mogła kupić glany????Chyba bym musiała szyć sobie na miarę!(bardzo lubię potężne buty:))
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
1868191
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pon 22 Wrz, 2003 18:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Uuuu...Ja mam jeszcze gorzej. Mam 12 lat,145 cm wzrostu(143-145) i jedną stope mam większą od drugiej! Normalnie mam adidachy 36 to czje,ze w jednej nodze mam wszytsko OK a w drugiej za ciasno! Geek

Anya Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 22 Wrz, 2003 20:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Idda ja mam glany rozmiar 37 Razz wcale nei szyte na miare - z wojaska RazzP
Powrót do góry
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pon 22 Wrz, 2003 20:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja mam numer buta, 37, 38 a glany to mam numer 38 i mam jeszcze troche luzu, na szczęście, mam nadzieje że mi noga nie uroście bo mnie rodzice zarąbią Razz

Numer Gadu-Gadu
2891618
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 22 Wrz, 2003 20:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mnie rodzice chyba by nie zabili- wkońcu samo juz chciali żebym ponosiła i inne buty RazzP na początku były ciasne - teraz z czasem są idealnie dopasowane do nogi - megawygodne hehehe biggrin
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 22 Wrz, 2003 21:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Glany są robione z biednych,niewinnych zwierzątek Crying or Very sad Ja kiedys jak mi noga przestanie rosnać to uzbieram i kupie sobie martepsy (nie wiem jak się pisze). Dla nie wtajemniczonych to takie glany ,tylko nie ze zierzątek. Ale nie znaczy to wcale ,ze to odróba!Są tak samo orginalne jak glany! Wink

Idda Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 22 Wrz, 2003 21:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Widziałam piękne martensy!!!!.....za 370 złotych Sad Straaaaasznie drogo,ale były piękne!Czarno...wiśniowe chyba...i miały blaszki:)Ja mam marne podróby glanów,które się robią na mnie za małe,więc,korzystając z tej okazji,próbuję namówić moją mamę do kupienia nowych,ale prawdziwych Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
1868191
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 22 Wrz, 2003 22:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mi jakoś martensy mniej sie krojem podobają. co do zwierzątek - jakoś nie widze powiązań z glanusiami. owszem skóra jest z nich, ale nie tylko glany są robione ze skóry.
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 23 Wrz, 2003 16:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiem. Ale jakbym spotkała ekipe co leje farbą na baby w futrach to bez wachania bym sie przyłaczyła Twisted Evil

Junior
Junior

PostWysłany: Wto 23 Wrz, 2003 22:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tylko wtedy ... jeśli sa nadziane zniszczy im ktoś futro to one kupią nowe futra - i tak giną nowe zwierzaki :/ Błędne koło ...
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 24 Wrz, 2003 20:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No ale w końcu przestaną...Futro nie kosztuje 5 zł Cool

Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Czw 25 Wrz, 2003 17:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja osobiście uważam że musisz sięz tym pogodzić i tak jak to wiele osób napisało wcześniej urośniesz!!! I nie martw się. Cool
Powrót do góry
BAD_BOY

PostWysłany: Sro 01 Paź, 2003 08:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a moj numer buta to 46!
Powrót do góry
Strona 3 z 4 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Odpowiedz do tematu