Wysłany: Sro 01 Sie, 2007 10:48 Co robie nie tak ??
Mam problem. A tym problemem jest chłopak który mi się od dawna podoba. Ma na imię Damian.Jest brunetem i łanie się ubiera. Ale to nie ma nic wspólnego z tematem. Do rzeczy. Nie wiem jak mam zwrócić na siebie uwagę. Staram się na każde wyjście z psem ładnie ubrać bo kto wie kogo mogę spotkać i czasem go widzę, lecz nie mam odwagi zagadać,bo najczęściej idzie z kumplami. Chodzę na jego ulice i nie widze go,nie wiem może ma na coś szlaban czy co że nie wychodzi na dwór albo ja nie chodze wtedy gdy on jest na podwórku. Pomocy jak na siebie zwrócić uwagę? Doradcie mi
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 29 Sty 2005 Posty: 1787
Wysłany: Pią 03 Sie, 2007 09:19
A moze ma gg? Jesli masz komorke i on takze ja posiada to sproboj wyciagnac od kogos np. od jego kolegow jego numer. Najpierw pisz jako tajemnicza nieznajoma etc. Potem dopiero sie ujawnij.
Bedzie kól.
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
Wysłany: Pią 03 Sie, 2007 09:27
Kurde... jesli chodzicie ze soba do klasy to przesylaj na lekcji lisciki, takie zabawne. albo piszcie sobie jakos luzno. Na poczatku nie pokazuj ze sie w nim bujasz. Ew. chodz dostojnym krokiem, puszczaj zalotnie oczko... etc.
Inne sposoby jak na razie nie przychdza mi do glowy...
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
Wysłany: Pią 03 Sie, 2007 09:36
No to na przerwie jakies zalotne sposoby poderwania ttypu oczko czy cos jak juz pisalam albo go zaczepiaj fikusnie na przerwach, najczesciej 2 razy w tygodniu.
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Pią 03 Sie, 2007 12:40
Czasem nie zwrócisz na kogoś uwagi (Laki) dopóki on nie zwróci Twojej.
Prawdopodobnie nic z tego nie będzie, ale możesz spytać kiedyś czy mieli już np. sprawdzian z geografii (po to oczywiście żeby się dowiedzieć odpowiedzi). Jednak lepiej bardziej oczywistych środków (w sensie takich żeby zauważył że Ci na nim zależy) nie podejmuj. Nie wiadomo jaki chłopak jest, a jak się dowie, to będziesz tylko się denerwować i wstydzić.
Radzę raczej nic nie robić, niż robić głupoty.
hehe no tak masz racje, ale to chyba tylko wyjatki jak ty w tym wieku juz dojrzeli do posiadania dziewczyn, bo raczej wiekszosc chlopcow w 5 klasie obraca sie tylko w meskim towarzystwie swoich kumpli a dziewczyny nawet im sie jeszcze nie snia:)
ale to chyba tylko wyjatki jak ty w tym wieku juz dojrzeli do posiadania dziewczyn
Nic o dojrzaniu nie mówiłem i raczej wydaje mi się, że miłości w tym wieku, to tak naprawdę g*wno prawda, chociaż są wyjątki- czasem życie pisze scenariusze filmowe