Czesc! Chciałabym nosic stanik... Moje wymiary to 66m pod bistem a w 73. Wszyscy mowia mi zebym poprosila mame prosto w oczy. a ja chce zrobic tak zeby to sie mama zapytala! Pomocy!!
_________________ ŻyciE jEsT dO tEgo By KoFfAć Na CaŁeGo!
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 716
Wysłany: Wto 14 Sie, 2007 12:07
Niby czemu mama ma sie zapytac? Nie sadze zeby to zrobila...
Najlepiej zrob tak jak ja. Kiedy bedziesz z mama w jakims markecie i wejdziecie do sklepu, w ktorym bedzie dzial z bielizna, to zapytaj mame czy mozecie tam isc. Zacznij ogladac staniki i powiedz ze ten ci sie podoba, czy moglabys go przymierzyc. Lepiej nie idz do H&M (stanik po 40zl), bo mama ci tam raczej stanika nie kupi Ja zawsze kupuje w Cubusie (czesto przeceniaja staniki z 40zl na 20zl).
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 26 Cze 2006 Posty: 1270
Wysłany: Wto 14 Sie, 2007 18:31
CHoCoLaTE napisał/a:
Lepiej nie idz do H&M
W H&M są staniki? :O Nawet nie wiedziałam ;p
Skoro jeszcze nie masz stanika, to znaczy, że raczej nie szukasz dużego rozmiaru (gdybyś potrzebowała dużego rozmiaru - to już pewnie nosiłabyś stanik wiesz o co chodzi), a wątpię, żeby w firmowych sklepach lub typowych sklepach z bielizną (też firmowych) były tzw. "zerówki". Lepiej poszukaj np na bazarku (no i taniej dla Ciebie będzie ).
A poza tym... Po co będziesz mówić? Możesz sama się wybrać gdzieś i kupić.
Możesz też poprzeglądać jakiś katalog z ubraniami wysyłkowymi (Bon Prix, Quelle...) i tam też są takie, możesz pokazać jej, że taki chcesz. Ja miałam pierwsze staniki z Bon Prix'u właśnie ;]
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Czw 16 Sie, 2007 11:53
A co my ci mamy pomóc, chcesz żeby zapytała, to czekaj.. Może wpadnie na to za 2 lata, może za 5, a może stwierdzi, że to twój biustonosz, i ty jak będziesz chciała to się upomnisz i będzie siedzieć cicho. Mamy zaczarować twoją mamę, żeby chciała ci go sama z siebie kupić, czy co?