Wysłany: Pią 17 Sie, 2007 13:19 Co zrobić kiedy coś zaiskrzyło, a nie powinno?
Mam wspaniałego chłopaka pod każdym względem, jest opiekuńczy, cierpliwy i w ogóle bardzo go kocham, ale ostatnio byłam na zabawie na której był przyjaciel mojego chłopaka. Przetańczyłam z nim całą noc, rożne kawałki wolne i szybkie. Było naprawde bardzo fajnie, po każdej piosence przytulał mnie tak mocno, patrzyliśmy sobie w oczy i coś między nami zaiskrzyło. Nie pocałowalismy się, ale i tak głupio czuje się wobec niego. Co wy o tym myślicie ?
_________________ Kto myśli, że życie jest dobre ??
- Ta osoba jest w błędzie
Lepiej dobrze sie zastanow czego chcesz, z jednej strony przyjaciel chlopaka a z drugiej kochajacy chlopak. Pamietaj jednak ze chlopaka kochasz i to z wzajemnoscia a tamta znajomosc to tylko chwilowe zauroczenie. Nie warto dla nowej znajomosci tracic tak wspanialego chlopaka ktorego masz i jestes z nim szczesliwa. Pamietaj zeby byc szczera dla swojego chlopaka bo jesli okaze sie ze jednak wolisz tamtego to powiedz mu prawde zeby nie cierpial tak jakby dowiedzial sie ze krecisz z innym na boku od kogos innego bo to naprawde boli. Chlopak cie kocha a ty jego wiec moim zdaniem nie powinnas za za bardzo przywiazywac sie do nowego kolegi bo byc moze on nie okaze sie takim wspanialym chlopakiem jak Twoj obecny. Wiec stracisz to co moglo byc twoja wielka miloscia. Dobrze sie wiec zastanow.
Lepiej dobrze sie zastanow czego chcesz, z jednej strony przyjaciel chlopaka a z drugiej kochajacy chlopak. Pamietaj jednak ze chlopaka kochasz i to z wzajemnoscia a tamta znajomosc to tylko chwilowe zauroczenie. Nie warto dla nowej znajomosci tracic tak wspanialego chlopaka ktorego masz i jestes z nim szczesliwa. Pamietaj zeby byc szczera dla swojego chlopaka bo jesli okaze sie ze jednak wolisz tamtego to powiedz mu prawde zeby nie cierpial tak jakby dowiedzial sie ze krecisz z innym na boku od kogos innego bo to naprawde boli. Chlopak cie kocha a ty jego wiec moim zdaniem nie powinnas za za bardzo przywiazywac sie do nowego kolegi bo byc moze on nie okaze sie takim wspanialym chlopakiem jak Twoj obecny. Wiec stracisz to co moglo byc twoja wielka miloscia. Dobrze sie wiec zastanow.
Napisałaś bardzo długą wiadomość. Ja przeczytałem ją całą. Myśle, że to co napisałaś dałoby się bez problemu streścić, zaoszczędzając wiele czasu czytającym.
_________________ <i>There is no dark side of the moon, really.
Matter of fact it's all dark.</i>
Wysłany: Pią 17 Sie, 2007 15:18
1) Nie zdradzaj chłopaka
2) Jak chcesz zdradzić - rzuć go, potem idź do innego
3) Wybór należy do Ciebie, nie do nas - Chociaż i tak większość powie "Idź za miłością, kochasz tego z którym jesteś, sratatatatata", co jest... Hmmm... Bardzo nierzetelną oceną bym powiedział : )
Ehh no tak...ile masz lat co? bo wydaje mi sie ze nie wiele, zeby mowic ze serce ma glos buahah kolego tutaj chodzi o to ze podejmujesz decyzje tak jak ci podpowiada serce czyli tak jak czujesz w glebi serca, lub podejmujesz decyzje tak jak ci rozsadek mowi czyli wypisujesz za i przeciw i dokladnie przemyslasz co bedzie rozsadne a nie to co czujesz.
stefcio napisał/a:
Cytat:
Po drugie nie czepiaj sie moich postow bo nie pisze ich dla Ciebie
Piszesz je na forum, czyli do wszystkich i dla wszystkich. To raczej Twoja wina, że mam jak sie do Twoich postów przyczepić.
Dziwne ze nikt sie nie czepia tylko ty, pisze to co mysle i staram sie zawsze pomóc.
Ostatnio zmieniony przez cornelia.j.m dnia Pią 17 Sie, 2007 21:28, w całości zmieniany 2 razy
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 26 Cze 2006 Posty: 1270
Wysłany: Pią 17 Sie, 2007 21:26
Z tym drugim dobrze Ci było jeden dzień, z chłopakiem - mnóstwo czasu, o wiele wiecej, niż kilka tańców.
Więc radzę wybrać chłopaka. Chyba że nadal "iskrzy" pomiędzy Tobą a tym drugim. Ale to już Twoja sprawa, my za Ciebie faceta nie wybierzemy.
bo wydaje mi sie ze nie wiele, zeby mowic ze serce ma glos buahah
Lat mam znacznie więcej niż Ty.
Cytat:
kolego tutaj chodzi o to ze podejmujesz decyzje tak jak ci podpowiada serce czyli tak jak czujesz w glebi serca, lub podejmujesz decyzje tak jak ci rozsadek mowi czyli wypisujesz za i przeciw i dokladnie przemyslasz co bedzie rozsadne a nie to co czujesz.
A ja dalej będe się upierał, że ryby i wiele innych rzeczy nie ma głosu. Serce również.
_________________ <i>There is no dark side of the moon, really.
Matter of fact it's all dark.</i>