Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Nie 19 Sie, 2007 21:22 Do tańczenia...
Podajcie mi fajne utwory do tańczenia. Nie w stylu My chemical romance, ani Metallici. Jakieś dicho albo pop (może coś w stylu Seana Paula, Rihanny), ewentualnie cokolwiek innego przy czym się fajnie tańczy
To ja dam coś co każdego poruszy:
Beattraax- Project Well
Alchemist Project- Music Is My Extasy
DJ Hazel- PKP
Toples- Hej, Hej Dobry DJ (na pewno będą się dobrze bawic- w końcu Disco Polo najlepsze )
C-Mos- 2 Million Ways(Axwell remix)
Delano & Crockett- Walking On The Moon (Hi Tack Edit)
Coś na bardziej wyszukane bibki:
Tribe Of Issachar- Wardance (Serial Killaz Remix)
Three Drives- Greece 2000
Sasha- Xpander
Pakito- Blue Monday
Niels De Vries- 12 Inch (Rocco Vs. Bass-T Rmx)
Tiesto- Voyage
Benny Benassi ft Sandy- Illusion
Benassi Bros Feat. Dhany - Every Single Day
Dla nagroszkowanego towarzystwa polecam składankę:
Hardcore From Rotterdam
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Nie 19 Sie, 2007 22:06
Na bardziej wyszukane tzn. coś bardziej techno ? Może być w sumie techno, ale tylko żeby dobre
Dzięki, nieco pościągam, czekam na dalsze propozycję
Mogą być jakieś hiciory z lat poprzednich lub z tych, albo cokolwiek innego
No, ale ta dzisiejsza młodzież nie lubi klasyki disco
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Może słuchac dla Ciebie nie jest miłe, ale na pewno bawisz się przy tym świetnie. W dobrych klubach grane są kawałki przy których po prostu trzeba się dobrze bawic.
Nikita napisał/a:
Bob Sinclair - Sound Of Freedom
Bob Sinclar - Rock This Party
Bob Sinclar - Love Generation
Nie mów mi o nim. W klubach podczas ostatniego mojego wyjazdu ciągle go puszczali ;/ Nie da się do tego tańczyc.
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Wto 21 Sie, 2007 10:34
Taa, ostatnio wylądowałam na takiej imprezie, butelki latały nad głowami, prze ćpane panienki sexiły się prawie na parkiecie, i zostałam stratowana przez wieśniaków w za ciasnych koszulkach w wielkich łańcuchach na klacie, do tego "dj kris pozdrawia". Dziękuję.