| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
To trwa za długo.
Autor Wiadomość
Kasia Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sob 25 Sie, 2007 22:02   To trwa za długo. Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jest BIG BIG problem z moimi małymi piersiami. Dlaczego one nie rosną ?? Moja koleżanka ma tak wielkie cycki że aż strach mówić(i jest szczupła) mam w obwodzie 68cm i co ja mam zrobić gdy założę jakąś bardziej przylegającą bluzkę widać moje małe sutki nie pytajacie tylko ile mam lat. Wiek nie jest Ważny!!! Ta koleżanka co ma te wielkie piersi mówi mi żebym jadła dużo białka to urosną piersi ale nie wiedzę efektów. Moje koleżanki z klasy noszą staniki takie jak: 70aa. 70bb. 75bb a ja co ?? a ja mam 1 stanik 65aa ale jest na mnie trochę za mały bo jest 65 a nie 70. Macie może jakieś rady?? Nie chcę być wyżutkiem który nie ma piersi jak należy. Help pomocy doradzicie ??
Mam oczywiście jeszcze pare staników ale to jest bo jest. pomocy
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
stefcio Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 25 Sie, 2007 23:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Jest BIG BIG problem z moimi małymi piersiami.

Małe piersi-mały problem.

Cytat:
Dlaczego one nie rosną ??

Cóż, nie mają jeszcze ochoty.

Cytat:
Moja koleżanka ma tak wielkie cycki że aż strach mówić(i jest szczupła) mam w obwodzie 68cm i co ja mam zrobić gdy założę jakąś bardziej przylegającą bluzkę

Niewiarygodne!

Cytat:
widać moje małe sutki nie pytajacie tylko ile mam lat.

Gdyby nie to, że bardzo długo ucze się polskiego w ogóle bym nie zrozumiał co piszesz.

Cytat:
Wiek nie jest Ważny!!!

Masz racje, w ogóle nie gra roli Laughing Laughing

Cytat:
Moje koleżanki z klasy noszą staniki takie jak: 70aa. 70bb. 75bb a ja co ?? a ja mam 1 stanik 65aa ale jest na mnie trochę za mały bo jest 65 a nie 70.

Czekaj, zapisze sobie...

Cytat:
Macie może jakieś rady?? Nie chcę być wyżutkiem który nie ma piersi jak należy.

Ja też nie mam i jakoś z tym żyje.

Cytat:

No widzisz, a ja nie mam w ogóle staników!

CHoCoLaTE Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 16 razy
PostWysłany: Sob 25 Sie, 2007 23:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kasia napisał/a:
Jest BIG BIG problem z moimi małymi piersiami. Dlaczego one nie rosną ?? Moja koleżanka ma tak wielkie cycki że aż strach mówić(i jest szczupła) mam w obwodzie 68cm i co ja mam zrobić gdy założę jakąś bardziej przylegającą bluzkę widać moje małe sutki nie pytajacie tylko ile mam lat. Wiek nie jest Ważny!!! Ta koleżanka co ma te wielkie piersi mówi mi żebym jadła dużo białka to urosną piersi ale nie wiedzę efektów. Moje koleżanki z klasy noszą staniki takie jak: 70aa. 70bb. 75bb a ja co ?? a ja mam 1 stanik 65aa ale jest na mnie trochę za mały bo jest 65 a nie 70. Macie może jakieś rady?? Nie chcę być wyżutkiem który nie ma piersi jak należy. Help pomocy doradzicie ??

Po pierwsze masz 11 lat dziewczyno!!! Więc masz jeszcze czas na to aby ci biust urósł... Po drugie każdemu rośnie w innym czasie. Niektóre koleżanki widocznie zaczęły dojrzewać szybciej niż ty. Też miałam w podstawówce koleżankę co miała bardzo duży biust, a była szczupła. Niewiele dziewczyn jest z tego powodu zadowolonych (przynajmniej w młodym wieku), bo on bardzo przeszkadza, np. na wf-ie czy podczas różnych zabaw, np. w piłkę itp. I też głupio wygląda u takiego dzieciaka. A to, że nie masz piersi "jak należy" (Neutral) to nie znaczy że jesteś wyrzutkiem... =/ A tak w ogóle to ja się zaczęłam też przejmować swoim biustem, ale jak miałam z 12-13 lat, a nie 11 Neutral
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Monik Płeć:Kobieta
Kici kici
Moderator globalny

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Nie 26 Sie, 2007 09:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Masz jeszcze czas.
Zresztą piszesz, że jedna koleżanka ma duże - o reszcie nie wspominasz, czyli chyba reszta nie ma zbyt ogromnych. Nie przejmuj się, jeszcze zdążą Ci urosnąć.
A jak Ci to bardzo przeszkadza to wszczep sobie implanty ;]

Numer Gadu-Gadu
4961269
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Nie 26 Sie, 2007 11:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie ma się czym przejmować.
Mam 14 lat i niektóre dziewczyny z podstawówek mają większe piersi ode mnie. : )
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Nie 26 Sie, 2007 19:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

W tym wieku powinien być zakaz na internet. Parę lat temu dzieci internetu nie miały, i nie miały też takich chorych problemów.
Powrót do góry
Słupek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Nie 26 Sie, 2007 22:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja mam Internet od 9 r.ż. (0202122, ach, to były czasy) i chyba jestem normalny.

nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Nie 26 Sie, 2007 23:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Słupek, ja też jakoś miałam 11 lat, ale wtedy nie był tak popularny, w tym wieku byli rodzice, nie internet. A teraz, dzieci nie rozumieją, że mama też ma okres, a kiedyś była płaska.
Powrót do góry
Laki Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Trance Addict!
Aktywista

PostWysłany: Nie 26 Sie, 2007 23:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tatuś zresztą też Smile
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4419134
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi