Jest BIG BIG problem z moimi małymi piersiami. Dlaczego one nie rosną ?? Moja koleżanka ma tak wielkie cycki że aż strach mówić(i jest szczupła) mam w obwodzie 68cm i co ja mam zrobić gdy założę jakąś bardziej przylegającą bluzkę widać moje małe sutki nie pytajacie tylko ile mam lat. Wiek nie jest Ważny!!! Ta koleżanka co ma te wielkie piersi mówi mi żebym jadła dużo białka to urosną piersi ale nie wiedzę efektów. Moje koleżanki z klasy noszą staniki takie jak: 70aa. 70bb. 75bb a ja co ?? a ja mam 1 stanik 65aa ale jest na mnie trochę za mały bo jest 65 a nie 70. Macie może jakieś rady?? Nie chcę być wyżutkiem który nie ma piersi jak należy. Help pomocy doradzicie ??
Mam oczywiście jeszcze pare staników ale to jest bo jest. pomocy
Moja koleżanka ma tak wielkie cycki że aż strach mówić(i jest szczupła) mam w obwodzie 68cm i co ja mam zrobić gdy założę jakąś bardziej przylegającą bluzkę
Niewiarygodne!
Cytat:
widać moje małe sutki nie pytajacie tylko ile mam lat.
Gdyby nie to, że bardzo długo ucze się polskiego w ogóle bym nie zrozumiał co piszesz.
Cytat:
Wiek nie jest Ważny!!!
Masz racje, w ogóle nie gra roli
Cytat:
Moje koleżanki z klasy noszą staniki takie jak: 70aa. 70bb. 75bb a ja co ?? a ja mam 1 stanik 65aa ale jest na mnie trochę za mały bo jest 65 a nie 70.
Czekaj, zapisze sobie...
Cytat:
Macie może jakieś rady?? Nie chcę być wyżutkiem który nie ma piersi jak należy.
Ja też nie mam i jakoś z tym żyje.
Cytat:
No widzisz, a ja nie mam w ogóle staników!
_________________ <i>There is no dark side of the moon, really.
Matter of fact it's all dark.</i>
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 716
Wysłany: Sob 25 Sie, 2007 23:40
Kasia napisał/a:
Jest BIG BIG problem z moimi małymi piersiami. Dlaczego one nie rosną ?? Moja koleżanka ma tak wielkie cycki że aż strach mówić(i jest szczupła) mam w obwodzie 68cm i co ja mam zrobić gdy założę jakąś bardziej przylegającą bluzkę widać moje małe sutki nie pytajacie tylko ile mam lat. Wiek nie jest Ważny!!! Ta koleżanka co ma te wielkie piersi mówi mi żebym jadła dużo białka to urosną piersi ale nie wiedzę efektów. Moje koleżanki z klasy noszą staniki takie jak: 70aa. 70bb. 75bb a ja co ?? a ja mam 1 stanik 65aa ale jest na mnie trochę za mały bo jest 65 a nie 70. Macie może jakieś rady?? Nie chcę być wyżutkiem który nie ma piersi jak należy. Help pomocy doradzicie ??
Po pierwsze masz 11 lat dziewczyno!!! Więc masz jeszcze czas na to aby ci biust urósł... Po drugie każdemu rośnie w innym czasie. Niektóre koleżanki widocznie zaczęły dojrzewać szybciej niż ty. Też miałam w podstawówce koleżankę co miała bardzo duży biust, a była szczupła. Niewiele dziewczyn jest z tego powodu zadowolonych (przynajmniej w młodym wieku), bo on bardzo przeszkadza, np. na wf-ie czy podczas różnych zabaw, np. w piłkę itp. I też głupio wygląda u takiego dzieciaka. A to, że nie masz piersi "jak należy" () to nie znaczy że jesteś wyrzutkiem... =/ A tak w ogóle to ja się zaczęłam też przejmować swoim biustem, ale jak miałam z 12-13 lat, a nie 11
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 26 Cze 2006 Posty: 1270
Wysłany: Nie 26 Sie, 2007 09:38
Masz jeszcze czas.
Zresztą piszesz, że jedna koleżanka ma duże - o reszcie nie wspominasz, czyli chyba reszta nie ma zbyt ogromnych. Nie przejmuj się, jeszcze zdążą Ci urosnąć.
A jak Ci to bardzo przeszkadza to wszczep sobie implanty ;]
Ja mam Internet od 9 r.ż. (0202122, ach, to były czasy) i chyba jestem normalny.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Nie 26 Sie, 2007 23:16
Słupek, ja też jakoś miałam 11 lat, ale wtedy nie był tak popularny, w tym wieku byli rodzice, nie internet. A teraz, dzieci nie rozumieją, że mama też ma okres, a kiedyś była płaska.