Wyszłam raz na dyskoteke z normalnym OB i podpaska... od 19:00 do 05:00 nie wymienialam sie bo nie bylo jak ( wiadomo.... ) a po powrocie do domu mialam doslowna kropke na podpasce mimo, ze to byl jeden z najbardziej obfitych dni.
oj dziewczyno - tampony powinno się zmienieć max. co 8 godzin...
_________________ O! Cały TY... Na Twój widok totalnie mnie mdli... To właśnie Ty... Malutki iloraz... No ale masz spryt...
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Pią 31 Sie, 2007 13:03
Z tego co pamiętam, a instrukcję ob czytałam ostatnio, jakieś 6 lat temu, to było tam napisane, że max 12 godzin. Wprawdzie sama bym tyle nie nosiła, ale tak było. Chyba, że coś się zmieniło.
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Pią 31 Sie, 2007 19:00
Wiadomo że czasem nie ma możliwości, to trzeba dłużej, ale ryzyko nie jest chyba tak wielkie jak robi się to raz czy dwa, niż miałoby się codziennie tyle trzymać
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Wto 04 Wrz, 2007 23:28
One jeszcze nie wiedzą, jak kible mogą wyglądać w takich miejscach, baaa.. ostatnio kolega zrobił 18 w domku nad jeziorem, jak zobaczyliśmy toalety, chodziliśmy w krzaki, a co dopiero taka, gdzie masa ludzi chodzi.. feee