| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Wzrost
Autor Wiadomość
ilore Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sro 05 Wrz, 2007 14:36   Wzrost Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Witam. Mam pewien problem. Jestem najniższy z klasy. Mam około 145 cm wzrostu, a inni to już po 165 i mam takie pytanie: czy można w jakiś sposób przyspieszyc swój wzrost?Wszystkie sposoby mile widziane.

Poprawiona interpunkcja i literówki. // Nikita
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 05 Wrz, 2007 17:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Stary (nie)dobry sposób ze zwisem : )?

Niestety faktycznie skutecznych sposobów nie ma, przynajmniej takich na które byłoby Cię stać i na ktore mógłbyś sobie pozwolić. Jak mniemam jeszcze troszkę podrośniesz, ale cóż - ktoś musi być najniższy : )
Powrót do góry
Cornelia142 Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sro 05 Wrz, 2007 17:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Każdy rośnie inaczej. nie można tego przyśpieszyć. Jest tylko jeden sposób oto on: Aby Rosnąć musisz jeść np.: warzywa
Por,marchewka,kalarepa,pomidor. Owoce np.: Jabłaka,Pomarańcze, mandarynki,grapeyfruty,kiwi,cukinię,cytryna. Nie jedz za dużo chipsów ani innych słodkości
Staraj się jak najdłużej spać ponieważ w trakcie snu się rośnie.
Organizuj aktywny odpoczynek. np. graj w nogę, użądzaj wyścigi z przyjaciółmi wychodź na świerze powietrze graj w freezbe kosza na dworze siatkę i inne gry. Zobaczysz to poprawi nie tylko twoją kondycję ale takrze będziesz wyższy ja też tak robię mam 11 lat i mam aż 159cm wzrostu to dużo prawda?? zrób tak a po miesiącu zobaczysz ile urośniesz Wink Cheese Wink
Powrót do góry
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sro 05 Wrz, 2007 17:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dzięki Cornelia142... moze to coś da.. mam nadzieje ;}
Powrót do góry
CHoCoLaTE Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 16 razy
PostWysłany: Sro 05 Wrz, 2007 19:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cornelia142 napisał/a:
Zobaczysz to poprawi nie tylko twoją kondycję ale takrze będziesz wyższy ja też tak robię mam 11 lat i mam aż 159cm wzrostu to dużo prawda?? zrób tak a po miesiącu zobaczysz ile urośniesz

To ile mialas wzrostu zanim zaczelas robic te wszystkie rzeczy co napisalas?
A moze wiesz jak zmalec? xD
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 05 Wrz, 2007 20:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Przez sport się nie rośnie, jedno z drugim nie ma nic wspólnego : )
Powrót do góry
stefcio Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 05 Wrz, 2007 22:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Aby Rosnąć musisz jeść np.: warzywa

Ściema

Cytat:
Staraj się jak najdłużej spać ponieważ w trakcie snu się rośnie.

W trakcie snu się rośnie, ale to nie znaczy, że im więcej się śpi tym więcej sie urośnie.

Musisz poczekać i tyle, albo brać hormony. Pociesz się tym, że podobno ludzie, którzy zaczynają późno rosnąć rosną więcej niż Ci, którzy zaczęli szybciej.

Zizzor Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Pią 07 Wrz, 2007 20:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ilore, nie bój się, na pewno jeszcze urośniesz, jako takich sposobów na wzrost nie ma - no chyba, że sterydy, ale to kosztowne i niebezpieczne. A tak na marginesie: ile masz lat, bo to dość istotne?

// Post poprawiony - Nikita.
Powrót do góry
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Sob 08 Wrz, 2007 09:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Użytkownik ma 12 lat, o ile się nie mylę.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sob 08 Wrz, 2007 09:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tak, mam 12 lat.
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 08 Wrz, 2007 10:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

12 lat? O_o To masz wysokich znajomych, są niewiele niżsi ode mnie, przykre to : P
Powrót do góry
Zizzor Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Sob 08 Wrz, 2007 13:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jak miałem 12 lat to w klasie miałem kolegę który był około twojego wzrostu, a teraz ma ponad 184cm tak go wybiło Smile Myślę że z tobą może być podobnie bo za niedługo wejdziesz w okres dojrzewania, a wiec głowa do góry 3maj się
Powrót do góry
Marcia10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Hate me, my friend...
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Sob 08 Wrz, 2007 15:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tak, tylko ze takie wybicie nie dziala pozytywnie. Moga byc potem problemy z sercem, ktore nie nadazylo za zbyt szybkim rozwojem reszty ciala.

Numer Gadu-Gadu
6482031
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sob 08 Wrz, 2007 17:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

165 w podstawówce Wink No cóż, jakieś dzieci na drożdżach pędzone, ja, moje koleżanki mimo że jesteśmy starsze, i już nie urośniemy mamy mniej, więc nie ma czym się martwić.
Powrót do góry
Cornelia142 Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sob 08 Wrz, 2007 21:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To ile mialas wzrostu zanim zaczelas robic te wszystkie rzeczy co napisalas?
A moze wiesz jak zmalec? xD
Jak zmaleć nie wię Crying or Very sad ale przed tym co napisałam miałam 150 i tak urosłam w 2 miechy biggrin
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu