| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Zakochałam się... POMOCY!
Autor Wiadomość
CHoCoLaTE Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 16 razy
PostWysłany: Wto 25 Wrz, 2007 20:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Akacja12 napisał/a:
Ja w wieku 12 lat się nie umawiałam, za to w wieku 8-9 jak najbardziej ;D

Do piaskownicy albo na zabawe Barbie & Ken? xD
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 26 Wrz, 2007 16:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Laki - Ja przeważnie bawiłem się z koleżankami w tzw. gumę : ) Można rzec że miałem fach w nogach ; )

I owszem, ale jest zainteresowanie i zainteresowanie. Ten drugi rodzaj zainteresowania człowiek wyczuwa instynktownie - Dlatego też dziewczyna może śmiało uznać że chłopak jest nią zainteresowany.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Sro 26 Wrz, 2007 22:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A wyobraź sobie że nie bawiłam się tylko - nawet częściej po prostu rozmawialiśmy ;p
ale jeden idiota wyjechał gdzieś do ameryki ? W 2 klasie, i obiecał że wróci za rok, a nie wrócił ;p

Aktywista
Aktywista

Pomogła: 16 razy
PostWysłany: Sro 26 Wrz, 2007 22:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Łooo ja mialam to samo, tyle ze w 5 klasie xD
To byl moj tzw. "chłopak" buhaha biggrin
Powrót do góry
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Czw 27 Wrz, 2007 10:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Akacja12 napisał/a:
weroniczqa napisał/a:
.Czesto gadamy na gg

Nie ma nic gorszego niż GG.

wkurza mnie takie gadanie
nie mów ze Ty nigdy z chlopakiem przez gg nie rozmawialas?
nie kazdy jest taki odwazny i uzywa do tego gg..jeny.
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 27 Wrz, 2007 16:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No cóż, jest wiek w którym korzystanie z gg to norma, jest wiek gdzie zaczyna to być śmieszne, zwykła rzecz : )

Akacja - Zacytuję sam siebie "I owszem, ale jest zainteresowanie i zainteresowanie. Ten drugi rodzaj zainteresowania człowiek wyczuwa instynktownie - Dlatego też dziewczyna może śmiało uznać że chłopak jest nią zainteresowany"
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 27 Wrz, 2007 22:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ale nawet ja nie byłam wtedy zainteresowania! ;D ale obiecał że wróci, i dotąd to pamiętam biggrin

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 28 Wrz, 2007 14:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A mi obiecała że zadzwoni ; )
Chyba jej kabel od telefonu odcięli ; )
Powrót do góry
Ewcia Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 28 Wrz, 2007 18:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaunri napisał/a:
No cóż, jest wiek w którym korzystanie z gg to norma, jest wiek gdzie zaczyna to być śmieszne, zwykła rzecz : )

gadanie na gg zaczyna być śmieszne w pewnym wieku? hmm, nie wydaje mi się Smile już od paru ładnych lat z gg korzystam i jakoś nie zauważam śmieszności w używaniu jakiegokolwiek komunikatora internetowego. Co więcej, dzięki gg, skypie, czy yahoo mogę utrzymywać kontakt ze znajomymi w całej Polse, na świecie - i to nie jest śmieszne, a piękne, że kontakt zostaje utrzymany choć w taki sposób.
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Pią 28 Wrz, 2007 20:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ewcia, nie rozumiesz. Co innego podrywać na gg, a co innego rozmawiać z kimś znajomym.
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 28 Wrz, 2007 21:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Myślę że Nasty wyjaśniła - Nie chodzi o rozmowy (Chociaż czuję się nieswojo rozmawiając przez gg, czy nawet przez telefon, jakoś wygodniej w cztery oczy, ale jak wiadomo nie zawsze można), chodzi o podrywanie, ewentualnie związkowe kłótnie, właśnie przez gg.
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 28 Wrz, 2007 22:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zabija normalnie relacje międzyludzkie ;/
toleruję je tylko z naprawdę dobrymi znajomymi.

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 28 Wrz, 2007 22:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie tyle zabija, co po prostu czasami doprowadza do dziwnych sytuacji, kiedy partnerzy nie potrafią rozmawiać w cztery oczy o ważnych sprawach i wykorzystują do tego gg...

... oczywiście mowimy tutaj o ludziach dojrzałych i dorosłych - dzieci mają swoje prawa : )
Powrót do góry
Ewcia Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 28 Wrz, 2007 22:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

W takim razie zwracam honor - może źle odebrałam Twoje intencje.

A chyba oczywistym jest, że internet nigdy nie zastąpi świata realnego! Może wiele dać, wiele upraszczać, wiele umożliwiać, ale nigdy nie zastąpi nam świata realnego, możliwości spotkania, zobaczenia, dotknięcia kogolwiek i czegokolwiek.
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 29 Wrz, 2007 08:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wybacz, ale ostatnio byłem "świadkiem" następującej sytuacji:

Para - On 18 lat, Ona 17 - pokłócili się, kłótnia była ostra, poszły ostre słowa. Uspokoili się troszkę i co chłopak mówi? Ano mówi co następuje:
"Kochanie, idę sobie, wejdź proszę na gg, puszczę Ci sygnał jak będę w domu" - Odwraca się na pięcie i wychodzi.

Pa-ra-no-ja to mało powiedziane : )
Powrót do góry
Strona 2 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu