Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Pon 01 Paź, 2007 15:09
Jak nie, na tych na uczelni, z których zawsze przynajmniej pośmiać się można są i takie, co chodzą jak 15 latki, co mamie wykradły parę kosmetyków, i nałożyły, byle jak najwięcej, bo może im to urody doda, i pełno złota ;p
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 01 Paź, 2007 16:04
Powiedzcie mi, czy jeśli coś wyjdzie z mody jak to nasty mówi "co było modne pół roku temu" albo Wam się znudzi to przestajecie w tym chodzić i lecicie do sklepu po nowe modne ciuszki?
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Wto 09 Paź, 2007 07:42
Gdzie to natalie wyczytałaś? Wręcz przeciwnie, moda jest od jakiegoś czasu tak straszna, że tak się nie da.. Czytanie ze zrozumieniem się kłania moja droga, moja szafa, to moja szafa, nawet gdybym miała w niej 30 letnie ciuchy, to moja sprawa, ale w sklepach powinny być nowe kolekcje, prawda? Bo szczerze mam parę takich w okolicy, że sweter który kupiłam sobie rok temu dalej tam wisi.. Jednak jak chodzisz na zakupy, chciałoby się coś nowego kupić, a nie, zimą jedna kolekcja, i za rok wieszają te same ciuchy, i w czym tu chodzić?
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 716
Wysłany: Wto 09 Paź, 2007 15:02
Teraz wszyscy szaleja za Emo, wiec mozna powiedziec ze terazniejsza moda to ostre kolory zmieszane ze soba (zazwyczaj nie pasuja xD) w kropki, paski i inne ksztalty geometryczne ;D
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer