| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Zakochałam się... POMOCY!
Autor Wiadomość
cropper Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 29 Wrz, 2007 21:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

lol. raczej w koledze z kalsy sie nie zakochalas i on też nie. Widzisz... W klasie jest 6lat i nagle tak sie zakochalas. po prostu zaczynasz dojrzewac i zaczynaja ci sie podobac chlopaacy. 98% malzenstw jest z osob nie znanych wczesniej. Zazwyczaj zakochujesz sie poznajac osobe od nowa. Jakbys do 1 klasy poszla majac 12 lat moglabys sie zakochas. Ale w wieku 7 lat nie bo jeszcze nie jestes dojrzala. Mi tez z klasy podoba mi sie 1 osoba ale nie tak za bardzo. Za to na wycieczce poznalem dziewczyne ktora od razu mi sie spodobala i nie moge oderwac od niej wzroku. to juz bardziej sympatia bo poznalem ja. Wczesniej jej nie znalem nie interesowalem sie. Byla zwykla osoba z tlumu szkoly.! Na wycieczce siedziala przedemna...Wiec widzisz. To na 99% sie nie uda. I przyjaciółce mów Wink
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
CHoCoLaTE Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 16 razy
PostWysłany: Sob 29 Wrz, 2007 22:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No jednak to mozliwe, bo ja znajac chlopaka od urodzenia, zakochalismy sie w sobie kiedy mielismy 12 lat. Tzn. milosc to napewno nie byla, ale uczucie... chodzilismy ze soba, ale potem sie juz nam nie ukladalo...niewazne, ale nie jest niemozliwe to co napisales Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 30 Wrz, 2007 11:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

cropper - Aaaa! Won, szarlatanie jeden! A kysz! A kysz!
Powrót do góry
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Nie 30 Wrz, 2007 17:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hmm, jakieś ciekawe teorie powstają Smile

Junior
Junior

PostWysłany: Nie 30 Wrz, 2007 19:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

@up. No widzisz....xD
No ale nie no. Ale to głupie było <Ja go kocham i on mnie też> Tak nagle 2 osoby naraz sie pokochaly?
Powrót do góry
CHoCoLaTE Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 16 razy
PostWysłany: Nie 30 Wrz, 2007 20:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moze spedzali ze soba wiecej czasu niz dawniej, wiecej rozmawiali i sie stalo o :] xD
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 30 Wrz, 2007 21:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

cropper - Mogę prosić o definicję miłości?
Powrót do góry
Monik Płeć:Kobieta
Kici kici
Moderator globalny

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Pon 01 Paź, 2007 15:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

cropper napisał/a:
No ale nie no. Ale to głupie było <Ja go kocham i on mnie też> Tak nagle 2 osoby naraz sie pokochaly?

No ja cie, coś takiego, ciekawe jak to było z Twoimi rodzicami? Jedno kochało, drugie udawało?

Numer Gadu-Gadu
4961269
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 03 Paź, 2007 18:30   

A mi nikt nie pomógł.
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 04 Paź, 2007 18:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moi rodzice po 1 byli w roznych szkolach itd.... Nie mam czegos takiego jak definicja milosci lol.
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 04 Paź, 2007 21:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No to po kiego grzyba się odzywasz, skoro nie wiesz o czym mówisz?
Powrót do góry
Marcia10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Hate me, my friend...
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pią 05 Paź, 2007 13:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie wiem kto to napisal ze w wieku 16-18 lat sie przyjazni z chlopakami.
Ja teraz mam zajefajnych dwoch kumpli. I jest fajnie.

hyhy przypomnialo mi sie ze bylam w takeij samej sytuacji jak autorka tematu xD Skonczylo sie na przyjazni. I jest ok.

Numer Gadu-Gadu
6482031
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 06 Paź, 2007 18:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Więc. Jak juz. No gadaj z nim jak najczęściej w szkole...tylko wezcie sie nie podrywajcie w szkole nawzajem lol bo to jest very evul end not dżezi. No ale gadaj z nim jak najczesciej . No ale przez gg nie mow mu ze jest ladny bo kazdy se tak moze mowic. powiedz komus to prosto w oczy. I niech to on zrobi ten 1 krok nie ty. To chlopak powinien uganiac sie za dziewczyna.
Powrót do góry
Strona 3 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Odpowiedz do tematu