Ja niedługo wybieram się tam.Ponoć duże CH.Byliście może tam??I fajnie jest??.Zakupy to dla mnie sposób na życie.Nawet w zwykłych osiedlowychsklepach musiałam coś kupować...przecież miałam przezwisko"MUSZĘ COŚ KUPIĆ"...
_________________ I do not search luck among evil because I know that there I will not find it
Los sueños están en mi corazón primero De este modo, no perderé su porque combato para ello demasiado mucho
;-)
Mieszkam w Łodzi i dośc często tam bywam. Sklepy jak to sklepy, wiele fajnych rzeczy dla siebie znajdziesz. A jedyne co mi się bardzo podoba, to restauracje (te na dworzu)- nie wiem jak im się udało, ale każda knajpa jest droga, ale ma do zaoferowania pyszne jedzenie Polecm Bierhalle (taka Niemiecka knajpka obok Pizza Hut) i Sushi Hanaka- czy jakoś tak.
Byłam.
Z racji tego że tego typu "galerie"mnie przerażaja nie podobało mi się.
Ot zwykłe centrum handlowe.
Ceny jak ceny.
Zadko tam kupuję
bo potem pół szkoły nosi to co ja.
Ot co.
_________________ Przyjacielu, ja też nisko upadłam.
Ale przecież
'wszystko trwa, dopóki sam tego chcesz'
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 29 Sty 2005 Posty: 1787
Wysłany: Pią 19 Paź, 2007 12:43
Kolezanka jezdzi. Ja nie. Stwiedzam ze mam za daleko. A kolezanka dziadkow w Łodzi ma to narzekac nie moze. Jezdzi tam co jakis czas. I zachwala manufakture.
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
_________________ Miło słyszeć, że nie tylko mój świat się rozpada na tysiące malutkich kawałeczków,
ale
przecież
<b>wszystko trwa dopóki sam tego chcesz...</b>