nie, rozowy to normalny kolor, czarny to normalny kolor i sraczkowaty to tez normalny kolor.
kolor jest najmniej waznym mankamentem jezeli chodzi o cala kompozycje ciuchu - wiesz, opaska z brokatem, nawet czarna z czachą na przodzie jest i bedzie barbiowata
u mnie w szkole kiedyś (miesiac, może 2 temu) na takie cieniutkie, jednokolorowe, najbardziej na zielone. a teraz przyuważyłam takie szerokie z brokatem, najczesciej złote.
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 716
Wysłany: Czw 16 Sie, 2007 21:14
No ja teraz przy zmianie fryzury to tez nosze ;P
Mam 3 cienkie (bo w grubych glupio wygladam ;\) - czarna plastikowa, metalowa z brylantami malymi, i obwinieta jakims materialem biala w czarne kropki z kokardka z boku.
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Pią 17 Sie, 2007 08:54
Mam niewymiarową głowę, bo żadna mi raczej nie pasuje. Więc sobie darowałam i specjalnie nie żałuje. Dużo osób je nosi (a może nosiło), ale wielkiej jakiejś mody nie zauważyłam.
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 26 Cze 2006 Posty: 1270
Wysłany: Pon 22 Paź, 2007 19:47
Nie wiedziałam, że taki mały dopisek wzburzy takie zaciekawienie ;p
Wyjaśnienie w poście CHoCoLaTE ;] No a przecież nie zostawię tak tego linka, żeby po kolei wszyscy wchodzili zaciekawieni opaską z Myszką Miki ;p w postaci śnieżnobiałego uśmiechu od blend-a-meda.