Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Pon 26 Lis, 2007 21:40
Ty go już nie broń, powiedział że chodził z najbrzydszą dziewczyną w szkolę, więc tak jakby tak sądził. A potem że nie patrzy na wygląd - to jest powiązane. Gdyby była dla niego ładna, to by nie mówił że wygląd nie ma znaczenia ;p
No ale skoro powiedział, że wygląd nie ma znaczenia to czemu czepiasz się tego, że chodził z brzydką dziewczyną? Może zdawał sobie z tego sprawę, ale mu to nie przeszkadzało, bo bardzo ją lubił i pokochał jej ''wnętrze''.
_________________ Niesie mnie pozytywna myśl, że nie jest źle...
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Pon 26 Lis, 2007 22:20
Przed chwilą powiedziałaś że była dla niego ładna. Zdecyduj sę może w końcu. Nie czepiam się, pytam się jak mógł być z kimś takim. I niech wreszcie on mi odpowie, bo nie Twojej odpowiedzi tu potrzebuję...
Jedno z drugim się łączy. Jeśli nie zwracał uwagi na jej wygląd mogła dla niego być ładna. Przykro mi, że nie potrzebujesz mojej odpowiedzi, ale na forum każdy ma prawo się wypowiedzieć i ja właśnie z tego prawa korzystam.
''Przed chwilą powiedziałaś że była dla niego ładna''
Pokarz mi fragment, gdzie tak napisałam, bo może jestem jakaś niewydarzona ale nie mogę znaleźć.
_________________ Niesie mnie pozytywna myśl, że nie jest źle...
Wysłany: Wto 27 Lis, 2007 05:54
Jej, każda potwora znajdzie swego amatora - Nie tylko najładniejsze dziewczyny mają facetów i wygląd nie ma tu żadnego znaczenia. Po prostu - dziewczyny mając mniej tej "standardowej" urody rzadziej zaznają sytuacje w których facet zawzięcie przez pół roku próbuje je poderwać. Częściej spotykają się z sytuacjami bardzo spontanicznymi, gdzie ani jedno, ani drugie nie ma czasu przeanalizować na spokojnie: "Hmmmm, chłopacy mówili że brzydka, to z nią nie będę" - To się po prostu dzieje i już : )
własniecie to nie uroda jest najważniejsza, wiadomo, ze na pierwszy rzut oka chłopcy patrza na wygląd, ale anoreksja jest rzeczywiscie ciezka choroba i wydaje mi sie ze pierwszym krokiem w przyszłosci powinna byc leczenie, z czasem problemy same znikna takze trzymam kciuki za Ciebie
Wydaje mi sie ze on mial na mysli ze inni uwazali ja za najbrzydsza w szkole, a jego to nie obchodzilo bo dla niego byla ladna.
Prawie tak było... Nie cała szkoła tak uważała ale większosć tak...
[ Dodano: Sob 08 Gru, 2007 12:50 ]
Tak pokochałem jej wnętrze i przepraszam że nie pisałem ale chwilowo netu nie miałem.
Pokochałem jej wnętrze ale bajka szybko się skończyła wyjechała do Francji razem z całą rodziną. Znała dobrze Francuski. Ale myślę że ona sama chciała była zakochana we Frnacji a moze zgodziła się wyjechać bo niewytrzymała wyzwisk w stosunku do niej? nie wiem - Bardzo za nią tęsknię a co najgorsze wysłała mi tylko takiego sms-a " Kocham Cię ale nie mogę się juz spotkać, Żegnaj! Pojechałam do Francji..." Żałosne co?
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer