Hejka mam problem. a mianowicie często z byle jakiego powodu robię się czerwona. Np jak idę do odpowiedzi czy rozmawiam z chłopakiem, który mi się podoba.. Jest to dla mnie mega uciążliwe i mam pytanie czy zna ktoś jakieś sposoby żeby to ,,zatuszować"??
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 716
Wysłany: Wto 11 Gru, 2007 17:38
Kilkucentymetrowa tapeta (fluid, podkład, puder itd.) xD
Mam takie kumpele, to się nigdy nie czerwienią, nie pocą, kompletnie nic ;D
Ale nie polecam tego sposobu ^^
Sama się czasem czerwienię, nawet o tym nie wiem i mi ktoś mówi, że się zawstydziłam, bo mam rumieńce xD
Wysłany: Wto 11 Gru, 2007 18:55
Normalna rzecz u ludzi rasy białej, nic na to nie poradzisz - a raczej nie musisz poradzić, po co aż tak skrywać emocje? Tak! Bądźmy wszyscy najlepiej tacy sami O_o
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Pon 17 Gru, 2007 18:52
A ja się robię czerwona raczej od temperatury, a tak to zupełnie nie ale to jest na prawdę uroczę jak ktoś tak się czerwieni, więc nie macie się czego obawiać )
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 29 Sty 2005 Posty: 1787
Wysłany: Nie 30 Gru, 2007 16:33
No dobra, ale to ze np.
gadasz z miloscia swojego zycia i nagle ni z tego ni z owego spalasz buraka, chociaz nic takiego ci nie powiedzial co by moglo przyprawic o wzrost temperatury ciala.
Wiesz, jakie to wkurzajace?
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 26 Cze 2006 Posty: 1270
Wysłany: Nie 30 Gru, 2007 19:16
Shaunri napisał/a:
Marcia - No ależ przecież to jest urocze! : ) To wręcz atut, a nie wada, naprawdę : )
Ech, Shaunri... Patrz czasem na wiek rozmówcy ; )
Dla Ciebie i Twoich kolegów, dla osób w Twoim wieku, które są już trochę mądrzejsze i zauważają takie rzeczy byłoby to w porządku, ale weźmy przykład Marci, której koledzy nie są chyba za bardzo dorośli. I efekt raczej nie byłby taki jak mówisz, tylko reakcje w stylu "Oo, lecisz na niego!", "Marcia+< ktośtam >=..." pisane na tablicy itd. Nie pamiętasz podstawówki, gimnazjum? : )
Oczywiście może też się zdarzyć ktoś bardziej "podrośnięty" lub po prostu doroślejszy w tych sprawach, więc wtedy ok : )