| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Okres.....
Autor Wiadomość
Laki Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Trance Addict!
Aktywista

PostWysłany: Pią 10 Lis, 2006 20:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Słupek napisał/a:
o nie można im odmówić antykoncepcji, bo skutki będą opłakane.

O to mi chodzi- potem mogą zaskarżyć tą która im nie sprzedała Mr. Green
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
4419134
Czarna Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Pią 10 Lis, 2006 20:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kazdy ma inne podejscie.

Ech teraz coraz szybciej dzieciaki dojrzewaja... moze niedlugo pierwsza podstawowki bedzie chodzic juz z brzuszkiem?

Numer Gadu-Gadu
2551311
Laki Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Trance Addict!
Aktywista

PostWysłany: Pią 10 Lis, 2006 20:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dh Czarna napisał/a:
moze niedlugo pierwsza podstawowki bedzie chodzic juz z brzuszkiem?

A co potem- pierwsza grupa przedszkola Mr. Green
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4419134
Czarna Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pią 10 Lis, 2006 20:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kto wie... a moze pojdzie na odwrot? znow w gore?

Numer Gadu-Gadu
2551311
MaGdUrKa94 Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sob 18 Lis, 2006 16:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja mam okres od niedawna... Takie pierwsze miesiączki są nieregularne. Raz dostałam,potem nie miałam przez 2 miesiące i dopiero dostałam teraz 11 listopada.... Dziwne,nie? A i co do tego w-fu: jeszcze nigdy nie miałam okresu podczas w-fu,zawsze w weekend.... A kiedy raz miałam i miał być w-f to nauczyciel złamał nogę Very Happy
Powrót do góry
Inversja Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Sob 18 Lis, 2006 16:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

MaGdUrKa94 napisał/a:
Raz dostałam,potem nie miałam przez 2 miesiące i dopiero dostałam teraz 11 listopada.... Dziwne,nie?

nie to normalne przeciez pierwsze miesiączki są nie regularne ==''
Powrót do góry
sstarss Płeć:Kobieta

PostWysłany: Nie 16 Gru, 2007 20:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja dostałam pierwszy okres 3 lata temu, na moje nieszczęście w szkole. Ale nie w zwykły dzien, tylko pisaliśmy w sobotę jakiś konkurs i tylko kilka osób plus moja polonistka, była młodzitka, ze 24 lata miała. No i mieliśmy mała przerwe w pisaniu, ja wychodzę do łazienki i okazało się, że dostałam okres. Nie wiedziałam co robić, czekały mnie jeszcze dwie godziny pisania, miałam na sobie jasne dzisny. I nie było zadnej mojej kolezanki, były osoby z innych szkół. Zdobyłam się więc na odwagę, poszłąm do nauczycielki i spytałam, czy może mi pomóc, bo włąsnie dostałam pierwszy okres. A ona chyba lekko zszokowana byłą, pracowała w szkole dopiero dwa miesiące i nie wiedziała, co powiedziec. Po chwili powiedziała, żebym poszła z nia do pokoju naucz. Wyjęła podpaski, dałą mi i uśmiechnęła się tak krzepiąco, pogratulowała i powiedziała, że to wielki dzień i żebym się cieszyła. A ja taka zawstydzona podziękowałam...Ale jakoś się nie cieszyłam.
Powrót do góry
smoczek250 Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Nie 16 Gru, 2007 20:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

śmieszna historia ...
Powrót do góry
julietta Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pon 17 Gru, 2007 17:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Współczuję Sstarss! Nie chciałabym się znaleźć w twojej sytuacji.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

PostWysłany: Sob 29 Gru, 2007 11:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hmm, w sumie to czułam się dosyc głupio, ale teraz się z tego śmieję. A co do tej mojej polonistki, to potem w szkole tak dziwnie na mnie patrzyła (jak się trzymałam za brzuch, bo częśto mnie bolał), ązw końcu kazała mi zostać po lekcji i spytała, czy mam jakieś problemy. To jej powiedziałam, że nie, a wtedy spytała mnie, jak tam sobie radzę z miesiączką. Wtedy to już całkiem głupio się poczułam, ale powiedziałam jej, że dobrze. A teraz nawet maile piszemy ze sobą, ona jest dla mnie jak kumplea, chociaż mnie nie uczy już.
Powrót do góry
Marcia10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Hate me, my friend...
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Nie 30 Gru, 2007 16:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

...
troche wscibsko sie zachowala ale z drugiej strony.. dobrze, ze sie interesuje ^^

Numer Gadu-Gadu
6482031

PostWysłany: Nie 30 Gru, 2007 17:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

W sumie tak, ale z perspektywy czasu to widać było, że się przejęła. Niby okres to normalna sprawa, ale zawsze pierwszy raz to jakies przyżycie. Ona chciała mi pomóc i jestem jej wdzięczna za to Smile
Powrót do góry
mała 13 Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pon 31 Gru, 2007 12:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

moja polonistka to takie wredne babsko, że w życiu jej bym czegoś takiego nie powiedziała.

swój pierwszy też dostałam w szkole i miałam jeszcze 1lekcję, musiałam cos zrobić, bo miałam mocno majtki zalane.... włożyłam sobie naraz 4chusteczki higieniczne i jakoś przetrwałam.... Razz

Buziaki dla nieszczęśliwych... :* :*
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4265272
Strona 4 z 4 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Odpowiedz do tematu