Pomogła: 16 razy Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 716
Wysłany: Sob 26 Sty, 2008 12:30
Jeśli jesteś jeszcze w podstawówce (bo nie wiadomo, bo nie wpisałaś wieku w profilu), to wtedy jesteś pewnie jeszcze przed okresem dojrzewania, więc ta waga jest raczej normalna. No i jeszcze masz 147cm więc tak chyba do 35kg byś mogła warzyć. Ale to też zależy od Twojego wieku.
Tajemnicza -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 28 Sty, 2008 13:19
Czy wszystko z Toba w porzadku ? To akurat moze stwierdzic jedynie specjalista.
Niezaleznie od tego ile masz lat wazysz zbyt malo do swojego wzrostu, jesli jesz normalnie moze byc kwestia problemów z metabolizmem badz pasozytami ... rózne moga byc powody. Mozliwe ze poporstu taka jestes, ale wazysz tyle ze mozna smialo stwierdzic ze ejstes wyglodzona ...
Ludzie, ale ja nie mam problemu i ważę 25/6 kg a mam jakieś 133 cm wzrostu, chyba
Waga raczej dobra jak na Twój wzrost, ale masz 12 lat i tylko 133cm? To masz raczej zaburzenia wzrostu. Przecież tyle to ma dziecko w klasie 1-3.
Moka koleżanka ma 129 wzrostu chodzi tak jak ja do 5 klasy i waży 30kg. A jeśli chodzi o mnie to jeżdze na łyżwach, na rowerze na rolkach i spalam. Ale cuż mam nadzieję że nic mi nie jest
ojojku xD
Ja nawet dokladnie wam nie powiem ile waze, ani jaki mam wzrost
Moge powiedziec ze kurdupel to ze mnie nie jest, mam ok. 168-172cm , jakos takiego wyczucia w oku na wzorst nie mam
A waga?oojooj, mysle ze ok.60kg , nie wiem czy to duzo czy malo xD
Powiem jedno... Teraz "dzieci" są coraz niższe i "drobniejsze"... Mój rocznik to taki bardziej "wyrośnięty" xD
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 716
Wysłany: Sob 02 Lut, 2008 21:17
miodek0071 napisał/a:
Powiem jedno... Teraz "dzieci" są coraz niższe i "drobniejsze"...
No! Ja teraz chodzę do 2gim. i powiem Wam, że niektóre osoby z mojego rocznika właśnie takie są, ale tylko kilka w szkole. Natomiast wszyscy się zdziwiliśmy kiedy we wrześniu przyszły osoby wyglądające na 5 podstawówkę, a kilka osob dosłownie jak z przedszkola. I jak patrzę na ludzi ze szkoły podstawowej, to miodek0071 ma rację - coraz niższi i drobniejsi.
Nie no ja z 1 gim.. ale u mnie to jeszcze są z mojego rocznika wyrośnięci(chociaz nie wszyscy), ale ci rok młodsi? lol^^ to tak jakby cofac się w ewolucji, bo człowiek kiedyś był niższy... Nadchodzi era karłów