| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Waga
Autor Wiadomość
Szara Wilczyca Płeć:Kobieta

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sob 26 Sty, 2008 11:18   Waga Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Przy wzroście ok.147 ważę tylko 31 kg. Wiglądam normalnie dobrze się odżywiam czy wszystko ze mną w porządku?
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
CHoCoLaTE Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 16 razy
PostWysłany: Sob 26 Sty, 2008 12:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jeśli jesteś jeszcze w podstawówce (bo nie wiadomo, bo nie wpisałaś wieku w profilu), to wtedy jesteś pewnie jeszcze przed okresem dojrzewania, więc ta waga jest raczej normalna. No i jeszcze masz 147cm więc tak chyba do 35kg byś mogła warzyć. Ale to też zależy od Twojego wieku.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Tajemnicza
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 28 Sty, 2008 13:19   

Czy wszystko z Toba w porzadku ? To akurat moze stwierdzic jedynie specjalista.

Niezaleznie od tego ile masz lat wazysz zbyt malo do swojego wzrostu, jesli jesz normalnie moze byc kwestia problemów z metabolizmem badz pasozytami ... rózne moga byc powody. Mozliwe ze poporstu taka jestes, ale wazysz tyle ze mozna smialo stwierdzic ze ejstes wyglodzona ...

Masz jeszcze jakies objawy ?
Powrót do góry
Magwill Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Pią 01 Lut, 2008 09:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ludzie, ale ja nie mam problemu i ważę 25/6 kg a mam jakieś 133 cm wzrostu, chyba Smile

Smile
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
6271339
Tajemnicza
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 01 Lut, 2008 12:55   

I co w zwiazku z tym ?
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 01 Lut, 2008 13:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Magwill napisał/a:
Ludzie, ale ja nie mam problemu i ważę 25/6 kg a mam jakieś 133 cm wzrostu, chyba

Waga raczej dobra jak na Twój wzrost, ale masz 12 lat i tylko 133cm? To masz raczej zaburzenia wzrostu. Przecież tyle to ma dziecko w klasie 1-3.
Powrót do góry
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 01 Lut, 2008 15:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

CHoCoLaTE - I to oznacza że ma zaburzenia wzrostu? Oj, oj, ludzie, przydałaby się wam jakaś edukacja.
Powrót do góry
Szara Wilczyca Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pią 01 Lut, 2008 19:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

CHoCoLaTE napisał/a:
Magwill napisał/a:
Ludzie, ale ja nie mam problemu i ważę 25/6 kg a mam jakieś 133 cm wzrostu, chyba

Waga raczej dobra jak na Twój wzrost, ale masz 12 lat i tylko 133cm? To masz raczej zaburzenia wzrostu. Przecież tyle to ma dziecko w klasie 1-3.

Moka koleżanka ma 129 wzrostu chodzi tak jak ja do 5 klasy i waży 30kg. A jeśli chodzi o mnie to jeżdze na łyżwach, na rowerze na rolkach i spalam. Ale cuż mam nadzieję że nic mi nie jest Smile
Powrót do góry
smoczek250 Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sob 02 Lut, 2008 17:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jezu! Ludzie ja w 4 klasie podstawówki miałem: 140 i ważyłem 29 kg. A teraz? 156 i 40kg - jak dla mnie trochę za dużo.
Powrót do góry
miodek0071 Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 02 Lut, 2008 20:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ojojku xD
Ja nawet dokladnie wam nie powiem ile waze, ani jaki mam wzrost biggrin
Moge powiedziec ze kurdupel to ze mnie nie jest, mam ok. 168-172cm , jakos takiego wyczucia w oku na wzorst nie mam Razz
A waga?oojooj, mysle ze ok.60kg , nie wiem czy to duzo czy malo xD

Powiem jedno... Teraz "dzieci" są coraz niższe i "drobniejsze"... Mój rocznik to taki bardziej "wyrośnięty" xD

::SaMoTniK::
------
All Rights Reserved®©™
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 02 Lut, 2008 21:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

miodek0071 napisał/a:
Powiem jedno... Teraz "dzieci" są coraz niższe i "drobniejsze"...

No! Ja teraz chodzę do 2gim. i powiem Wam, że niektóre osoby z mojego rocznika właśnie takie są, ale tylko kilka w szkole. Natomiast wszyscy się zdziwiliśmy kiedy we wrześniu przyszły osoby wyglądające na 5 podstawówkę, a kilka osob dosłownie jak z przedszkola. I jak patrzę na ludzi ze szkoły podstawowej, to miodek0071 ma rację - coraz niższi i drobniejsi.
Powrót do góry
miodek0071 Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 02 Lut, 2008 22:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie no ja z 1 gim.. ale u mnie to jeszcze są z mojego rocznika wyrośnięci(chociaz nie wszyscy), ale ci rok młodsi? lol^^ to tak jakby cofac się w ewolucji, bo człowiek kiedyś był niższy... Nadchodzi era karłów biggrin

::SaMoTniK::
------
All Rights Reserved®©™
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 03 Lut, 2008 08:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nadchodzi era karłów

Widać wszystko zależy od perspektywy - dla mnie młodzież i dzieci to takie duże teraz są... Wszystko wyższe ode mnie : )
Powrót do góry
smoczek250 Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Nie 03 Lut, 2008 16:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaunri napisał/a:
Wszystko wyższe ode mnie : )

Shaunri to ile ty masz wzrostu?
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 03 Lut, 2008 20:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nawet nie wiem, ale pewnie coś koło 160-170 cm : )
Powrót do góry
Strona 1 z 3 Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu