Ludzie wstydzą się rozmawiać, rozśmieszać i ogólnie brzydzą się masturbacji? Pytasz dlaczego? Bo tak np. tylko 1/4 polaków wie co to naprawdę znaczy.
Jak dla mnie wiecej osob wie co to masturbacja, osobiscie nie znam nikogo kto by nie wiedzial. Brzydza sie? Watpie... Po prostu to nie ma sensu, wyjsc na srodke i zaczac opowiadac o nie wiadomo czym...Nikt by ich nie sluchal, baaa... Nikt by ich nawet na wystep nie zaprosil. Czemu? Telewizja, w TV nie mozna puszczac takich rzeczy. Czyli powodem sa media(jak dla mnie)
Cytat:
Tak słyszałem. A co do trzyletnich dzieci to się nie zgodzę - nie wiedzą o co chodzi.
Nie chodzilo mi doslownie o dzieci ktore maja 3 latka, tylko o ludzi ktorzy zachowuja sie jak dzieci. Przenosnia to sie nazywa...
Cytat:
A kawały związane z seksem, masturbacją - które ogólnie dotyczą miejsc intymnych są śmieszne - chcesz przykładu? Poszukaj w necie - jest ich setki. A co moich kawałów o masturbacji to właśnie były sytułacyjne.
Nie kazdy kawal jest smieszny... O blondynkach tez sa miliony kawalow w necie, wiec tu nic nie dowodisz. Kawał o masturbacji sytuacyjny? To ciekawe o czym byl;/
Cytat:
sytułacyjne.
taa... ja jestem z (z)dolnego ślonska ? Nie
ja jestem z (z)Dolnegośląska
I pisze się sytuacyjne xD
tak samo jak klaun... Najczęscie jak jest obok siebie a i u to sie wymawia ł , to się nazywa uproszczenie (grupy) samogłoskowej, albo po prostu uproszczenie wymowy xD
Redaktorzy [/i]Nie[/i] gustują w takiej tematyce, a jednak pismo się sprzedaje.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
ak dla mnie wiecej osob wie co to masturbacja, osobiscie nie znam nikogo kto by nie wiedzial. Brzydza sie? Watpie... Po prostu to nie ma sensu, wyjsc na srodke i zaczac opowiadac o nie wiadomo czym...Nikt by ich nie sluchal, baaa... Nikt by ich nawet na wystep nie zaprosil. Czemu? Telewizja, w TV nie mozna puszczac takich rzeczy. Czyli powodem sa media(jak dla mnie)
Ludzie brzydzą się takich tematów. Jak dobrze poszukasz znajdziesz na tym forum wiele nie mówiąc o necie. A co do "osobiscie nie znam nikogo kto by nie wiedzial" mało ludzi znasz, a zresztą chodziło mi o przenośnię. Ludzi wiedzą. gdzie się to robi, jak itp. Ale tak na prawdę nie wiedzą co to znaczy, że uzależnia. A co do żartów to niektóre sprzedają się świetnie.
miodek0071 napisał/a:
taa... ja jestem z (z)dolnego ślonska ? Nie
ja jestem z (z)Dolnegośląska
I pisze się sytuacyjne xD
tak samo jak klaun... Najczęscie jak jest obok siebie a i u to sie wymawia ł , to się nazywa uproszczenie (grupy) samogłoskowej, albo po prostu uproszczenie wymowy xD
Tak to był sytuacyjny kawał, szczegółów nie będę zdradzać. _ nie muszę się spowiadać a
zresztą szkoda pisać.
Ja się nie kłóce... rozmawiam... A w jaki sposób? smoczek sam wybrał...
Nie, mylisz się i tym razem. Ja się nie denerwuję i podchodzę spokojnie.
Już jak wcześniej psiałem chce zgody (nie wiadomo w czym). Nie mam zamiaru rozbrajać forum.