Pomogła: 16 razy Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 716
Wysłany: Czw 07 Lut, 2008 23:51
DzieckoOnlajn napisał/a:
Moim zdaniem naszyjniki/pierscionki i inne rzeczy tego typu sa strasznie puste...Lepiej kogos zabrac do kina niz dac mu cos takiego ;p
Jeśli dajesz dziewczynie prezent, to znaczy, że Ci na niej zależy. I może to być nawet pluszowy miś. A do kina, to sobie można pójść z pierwszym lepszym.
Wysłany: Pią 08 Lut, 2008 13:59
Chocolate - Mylisz się - Tutaj jest kwestia wygody. Pokazać komuś swoje uczucia poprzez kupiony przedmiot jest bardzo łatwo. Pokazać mu to samo przez czyny, przez to co robisz, jest dużo trudniej.
Kwestia wygody. Od, tyle. Nie próbuj podbudowywać pod to jakiejkolwiek ideologii.
Akacja - W młodym wieku z wierszy zawsze wychodzi chała, bo dziewczynki/dziewczyny nie potrafią ich docenić : )
Wysłany: Sob 09 Lut, 2008 07:38
smoczek - Oczywiście że się mylę, na szczęście : )
Generalizuję wiem. Po prostu małe dzieci często-gęsto uważają takie sytuacje za zabawne i próba "pozostania poważnym" w takiej sytuacji to naprawdę ciężki orzech do zgryzienia. Dlatego nigdy (O ile mnie pamięć nie myli : P) nie ryzykowałem wierszy : )
Wysłany: Nie 10 Lut, 2008 20:52
Jestem cholernie poważny : )
Przynajmniej w mojej szkole, za czasów szkoły podstawowej to było tak, że wszyscy wszystko o wszystkich wiedzieli. Kto z kim kręci, kto z kim chodzi, kto się pocałował w policzek a kto w usta. Dziewczynki wszystko sobie mówiły, a chłopcy sobie. I tak wszystko się rozchodziło po szkole.
O miłosnym wierszu na pewno wszyscy by się dowiedzieli, a że to "niemęskie" takie, to by się ze mnie śmiali : )
Przynajmniej w mojej szkole, za czasów szkoły podstawowej to było tak, że wszyscy wszystko o wszystkich wiedzieli. Kto z kim kręci, kto z kim chodzi, kto się pocałował w policzek a kto w usta. Dziewczynki wszystko sobie mówiły, a chłopcy sobie. I tak wszystko się rozchodziło po szkole.
czas płynie:D a zresztą dziewczyna z innej szkoły była Jak coś to podwórko mogło wiedzieć....