Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Wto 07 Cze, 2005 20:56
no to niedlugo przejdzie.. miesiaczka to normalna rzecz i jej niektore objawy tez, a robisz z tego problem jak by to byla ciezka choroba przez ktora umrzesz a teraz bylabys w umierajacym stanie..
Wysłany: Pią 21 Kwi, 2006 21:47
Wybacz... Ale to straszne co Ci teraz powiem... Albo inaczej... Pogadaj o tym z lekarzem, bo... Tak mi głupio, ale jest taka choroba: Antyhiolirapia, i właśnie występuje u dziewczyn które mają za wcześnie miesiączkę - Ogólnie to wszystko prowadzi do śmierci, ale to tak za 10 lat, nie przejmuj się. Teraz podobno jest jakaś możliwość leczenia tego, koło 10 patyków kosztuje w Ameryce. Poszukaj - Popytaj, ja wiele więcej nie wiem.
ta metoda opisywana przez shaunriego jest bardzo kosztowna i co więcej! ryzykowna.. możesz umrzeć z bólu podczas wykonywania zabiegu, bowiem robi się go na otwartych drogach rodnych..
Już wczoraj chciałam napisać, ale jakoś nie mogłam się zalogować
Wczoraj od samego rana do wieczora miałam straszne bóle brzucha, obawiałam się, że dostanę miesiączkę.Ponieważ od rana wzięłam dwie tabletki przeciwbólowe i nic mi nie pomagało
Proszę żebyście napisałyby co może oznaczać ten ból brzucha.
A obawiałam się,że mogę dostać miesiączkę, bo przez parę miesięcy mam czasem obfity a czasem zwykły śluz...Oraz pojawiło mi się owłosianie w okolicach pochwy...
Narzekać też mogę na dużą ilość pryszczy...
Piszcie !
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 716
Wysłany: Nie 23 Mar, 2008 19:35
O ja też krzyczę na mamę z byle powodu, a czasem to ryczę też z byle powodu, np. jak nie mogę odkręcić butelki xD Brzmi dziwnie, ale jestem strasznie drażliwa ;P
Ja miałam okres raz 3 miesiące temu i też okropnie mnie bolał brzuch....Ale zażyłam No-Spe i pomogło Ja wtedy jeden raz założyłam tampon O.B Mini i wkładki higieniczne Bella.Podpaski są jak dla mnie za duże i za grube :p Ja okres miałam 5 dni i cąły zcas było obfite krwawienie....