Dziwi mnie jedno pytanie...
Mam wodę utlenioną... i zawsze jak polejemy kolano - mocno szczypie a wręcz piecze.
Ostatnio dostałem kamieniem w głowe... i polałem wodą szykowałem się na większy ból, tymczasem? Nic, a nic... zero szczypania, zero bólu... Dlaczego?
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 716
Wysłany: Nie 16 Mar, 2008 20:48
A ja jak się zadrapie czy coś to szczypie, a jak rozbiłam sobie głowę, że potem miałam szytą to nawet nie czułam, że mam ranę. Dopiero jak zobaczyłam krew to wiedziałam. Może na głowie nie boli xD
Dziwi mnie jedno pytanie...
Mam wodę utlenioną... i zawsze jak polejemy kolano - mocno szczypie a wręcz piecze.
Ostatnio dostałem kamieniem w głowe... i polałem wodą szykowałem się na większy ból, tymczasem? Nic, a nic... zero szczypania, zero bólu... Dlaczego?
Chodzi o to czy są bakterie
jeżeli tak to zachodzi reakcja i woda utleniona wyjada bakterie dlatego szczypie (jak to mówi mój tato bakterie wołają hilfe)
@up
Jak dostałem śnieżką (co w niej lód był) to też nic mi nie było tyle że ostry szok.
Bo głowa to adrenalina i wszystkie komórki lecą do głowy ( w końcu najważniejsza zaraz po dupie xd)
Więc się nie czuje
A tak szczerze czym się martwić?
Poprostu adrenalina i tyle innego wyjścia nie widze
Albo dostałaś w jakiś szew na głowie (zrośnięcie kości) tam gdzie nerwów mało...
A tak szczerze czym się martwić?
Poprostu adrenalina i tyle innego wyjścia nie widze
Albo dostałaś w jakiś szew na głowie (zrośnięcie kości) tam gdzie nerwów mało...
po prostu jestem ciekaw... a z tego rozbicia to ze zartowałem... przy mamie, kolegach... na początku kiedy krew dopiero zaczynała płynąc... spierałem sie że mi nie jest...