| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Okres!Plama
Autor Wiadomość
monia2299 Płeć:Kobieta

PostWysłany: Nie 06 Kwi, 2008 17:08   Okres!Plama Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moja przyjaciółka dostała oskes i boi sie iść do szkoły bo ją wyśmieją co mam jej doradzić ??
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
monira97 Płeć:Kobieta

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Nie 06 Kwi, 2008 17:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Powiedz że to ich problem każdemu mogło się zdażyć i że niech nosi zapasowe podpaski Smile a i przynieś lody

Numer Gadu-Gadu
12981060
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Nie 06 Kwi, 2008 17:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dlaczego mieliby ją wyśmiać? Jeśli sama nie powie, że ma okres, to nikt tego nie zauważy.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
monia2299 Płeć:Kobieta

PostWysłany: Nie 06 Kwi, 2008 17:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No bo cała klasa to widziała
Powrót do góry
Pink Panter14 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Nie 06 Kwi, 2008 17:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To normalne, że każda dziewczyna wcześniej czy pozniej dostanie miesiączkę. Myślę, że chłopacy z Twojej klasy wiedzą, co to jest i nie będą się śmiać z koleżanki.
Powrót do góry
Magwill Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Wto 08 Kwi, 2008 11:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ale znacie chłopców, oni tacy są nie da się na to poradzić, no ale zobaczymy, możę tym razem są inni.......oh już nie wiem

Smile
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
6271339
Kamix Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 08 Kwi, 2008 23:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Powiem tak z doświadczenia kiedy byłem młodszym chłopcem zaóważyłem u koleżanki podpaski, wiedziałem że ma okres, kiedy sobie zażartowałem przytłumiła mnie jednym zdaniem, jak dorośniesz to może zrozumiesz ... na tym etapie wszystkie śmiechy znikły a mi zrobiło się okropnie głupio, jeśli chłopcy będą się z śmiać z twojej koleżanki będzie to świadczyć tylko i wyłącznie o ich "niedorozwoju intelektualnym" po 2 przerwach im przejdzie bo zacznie robić się nudne a ona niech się nie upiera że nie ma, niech się uśmiechnie i powie że ma to też zaoszczędzi jej utrapienia i na tym etapie może cała "tragedia" się zakończy. Niech pamięta że "mieć okres" to nie jest straszna tragedia i musi do tego przywyknąć bo to nie jest zjawisko jednorazowe ;-)

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
3259633
ilore Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sro 09 Kwi, 2008 16:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Pff.. Jesli ci chłopcy to takie dzieci zeby się śmiać z takiego czegoś to jak beda jej dokuczac niech pojdzie do wychowawczyni a ona zalatwi sprawe.. Zreszta oni juz chyba wiedza co to jest miesiączka i nie powinno ich to dziwic.
Powrót do góry
smoczek250 Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sob 12 Kwi, 2008 16:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ilore napisał/a:
niech pojdzie do wychowawczyni a ona zalatwi sprawe..

co za przykład "konfidenta" ( no nic.). Myślisz że taka osoba zdała by sie na odwage i poszła do wychowawcy? Człowieku, pomyślała by że też ja wyśmieje. Zresztą jakby tak postąpiła zaszkodziła by relacją z nauczycielem. Pomyśl jakby nauczyciel o niej pomyślał? A jak ma wychowawcę faceta?
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu