Kupiłam sobie stanik taki zwykły za 8 zł i swędzi i szczypie mnie biust od tego momętu,gdy założyłam stanik czy to jest jakieś uczulenie czy co ? nigdy tak się nie działo
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Sty 2003 Posty: 632
Wysłany: Sob 03 Maj, 2008 08:46
pewnie źle uszyty, źle dobrany do piersi, lub jak mówiła poprzedniczka- zły materiał. Przykładaj większa wagę do tego typu zakupu kolejnym razem, bo piersi sa wrażliwe jak widzisz i źle dobrany biustonosz może je strasznie podrażnić.
_________________ '...abyś pewnego dnia odkrył, że baśń może się nieco różnić od twoich wyobrażeń.'
_________________ Je bent zo
Met jou verveel ik me geen moment,en oh
Ook al doe je echt geen moeite
Je bent zo
Ik raak gewoon nooit aan je gewend, zo
Wil ik verder leven samen met jou
Heja:* ja miałam zupełnie tak samo, wszystko swędziało... Tak zawsze jest jak kupisz taki zwykły nowy stanik... Ja też go kupiłam za 8 zł i podejrzewam że kupiłyśmy taki sam xD Choć ja go kupiłam na wakacje. W wewnętrznej stronie stanika tam idzie taki pasek, i na tym pasku są takie włoski jakby, chyba wiesz o co mi chodzi... Jak się przyjrzysz to zobaczysz. Po kilku praniach przestaniesz to odczuwać, bo wiem ze swojego doświadczenia xD Tak że wiesz tak przeważnie jest jak się kupi stanik za 8 zł xDxD
Czasem te za 8 zl sa lepsze (na poczatek) niz te za zlotych 50.
_________________ Je bent zo
Met jou verveel ik me geen moment,en oh
Ook al doe je echt geen moeite
Je bent zo
Ik raak gewoon nooit aan je gewend, zo
Wil ik verder leven samen met jou