Pomogła: 11 razy Dołączyła: 26 Cze 2006 Posty: 1270
Wysłany: Pon 05 Maj, 2008 15:40
Kimex napisał/a:
... sama sobie ręce zwiąż...
joke, koleś
Kimex napisał/a:
Wieczorem się włosów nie myje bo rano nie dość że sterczą
Jak masz wysuszone (niekoniecznie suszarką, bo od tego włosy się niszczą i szybciej przesuszają) i dobrze ułożone na poduszce to nie powinno Ci nic sterczeć.
Kimex napisał/a:
są przetłuszczone (przez noc)
Mówiłeś, że masz zdrowe piękne włosy, to w czym problem, tak szybko się tłuszczą?
I kolego, myślisz że tylko Ty tu masz długie włosy i jak powiesz że przez noc sterczą i się tłuszczą to od razu Ci wszyscy uwierzymy? Jest tu kilka dziewczyn, naprawdę, my też mamy dłuższe włosy : P
_________________ Just freelove...
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 05 Maj, 2008 16:23
Shaunri napisał/a:
Natalie - Znam tą teorię - najlepiej wcale się nie myć, bo i tak się ubrudzisz.
Wieczorem się włosów nie myje bo rano nie dość że sterczą
Jak masz wysuszone (niekoniecznie suszarką, bo od tego włosy się niszczą i szybciej przesuszają) i dobrze ułożone na poduszce to nie powinno Ci nic sterczeć.
Kimex napisał/a:
są przetłuszczone (przez noc)
Mówiłeś, że masz zdrowe piękne włosy, to w czym problem, tak szybko się tłuszczą?
I kolego, myślisz że tylko Ty tu masz długie włosy i jak powiesz że przez noc sterczą i się tłuszczą to od razu Ci wszyscy uwierzymy? Jest tu kilka dziewczyn, naprawdę, my też mamy dłuższe włosy : P
Nie mam długich tylko że mam dłuższe...
A zaraz po umyciu są świeższe niż przez noc....
Dobrze ułożone na poduszcze? wiesz ja w nocy lubie się przewracać z boku na bok przez sen (niekontrolowanie) powinienem iść do lekarza?
Tajemnicza -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 06 Maj, 2008 14:03
Powinienes isc do lekarza, dobrego dermatologa !
A moze to nerwica ? tzn ze czasami sie drapniesz w głowe i pozniej juz nie przestajesz bo Cie swedzi ?
Nie tykaj głowy jesli tak :p
Niektórzy tak maja ze bezmyslnie pakuja we wlosy paluchy jak mysla (albo i nie ) i drap drap ... i podrazniaja jakos skore i ich juz pozniej naprawde swedzi
Cholera... nie zawsze codziennie mi się chce myć włosy...
Nie nie mam wszy ... bo 1. żyje w czystym środowisku i nie trzymam sie z bachorami z baraków a 2. nie mam tak zawsze ....że co 2 dni to gryzie....
Poza tym prawie zawsze jak już swędzi to w jednym miejscu ... i rozdrapuje przez sen..
odpowiedź prosta: idź do dermatologa albo do lekarza rodzinnego.
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 26 Cze 2006 Posty: 1270
Wysłany: Wto 06 Maj, 2008 20:51
Kimex napisał/a:
Dobrze ułożone na poduszcze? wiesz ja w nocy lubie się przewracać z boku na bok przez sen (niekontrolowanie)
Ok, ale jak się położysz to zamiast jak będą pod Twoją głowę, trochę włosów z jednej strony, trochę z drugiej, u góry i na dole to będzie gorzej (nawet jak się przewracasz) niż jak kładąc się, weźmiesz je jak do związania w kucyk i potem położysz na poduszcze równo.
A moze to nerwica ? tzn ze czasami sie drapniesz w głowe i pozniej juz nie przestajesz bo Cie swedzi ?
Nie tykaj głowy jesli tak :p
Niektórzy tak maja ze bezmyslnie pakuja we wlosy paluchy jak mysla (albo i nie ) i drap drap ... i podrazniaja jakos skore i ich juz pozniej naprawde swedzi
A czasami to tylko subiektywne uczucie
nerwica ... może
Przez sen trudno sobie powiedziec : nie tykaj głowy