Wysłany: Nie 08 Cze, 2008 20:19 kłopot i to wielki pomocy
Siema mam 15 lat a nie mam mutacji, do tej pory umnie w klasie tylko 3 chłopaków nie miało mutacji. Jak dziewczyny na to reagują bo jestem bardzo ciekw bo sądze że sie z takiego głosu śmieja. I dotego co gorzsa nie sądze że ją będe mieć. Dzięki z góry za odp.
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 716
Wysłany: Nie 08 Cze, 2008 20:24
Ci chłopacy, których znam i nie mają mutacji wyglądają dziecinnie więc ja np. bym takiego nie chciała. I tu nie chodzi o głos, bo mają dopiero 15 lat, jak Ty, ale o sam wygląd. Nie wiem jak z tym u Ciebie ^^
Pewnie za rok albo 2 będziesz miał.
Wysłany: Nie 08 Cze, 2008 21:40
Są ludzie którzy nigdy nie mają mutacji, bywa. Część próbuje to leczyć, części się nawet nie chce. Generalnie osobiście znam gościa który mutacji nigdy nie miał i jakoś sobie z żoną w życiu radzi, tak więc źle nie jest.
Aczkolwiek chyba najgorzej wypada to w wieku szkolnym, wiadomo że dzieci mają nie do końca wykształcony mózg i lubią podokuczać : )
Tak czy owak teraz troszkę wcześnie żeby się tym przejmować - bo Twój organizm może sobie naturalnie z tym poradzić. Po lekarzach możesz zacząć łazić za kilka latek ; )